![]() |
przeciez postow nie usuneli, wglad w nie jest.
|
A jaka była stara forma? :>
|
zieeeeeeeeeeeew
to juz jest nudne. stara forma tematu podobala mi sie bardziej |
Cytat:
Na dobranoc słitfocia - ilustracja - Myśl Inaczej! http://www.po-land.pl/wp-content/upl...sweetfocia.jpg |
Bla, bla, bla...
Yaholu, to i ja zamilcze... Bedzie swiety spokoj :-). A przy okazji : jak tam miniak? :-) Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
ameryki nie odkrylas.
|
Cytat:
Zadam Ci proste pytanie, czy widziałeś jakikolwiek nawet 8 bitowy procesor WYPRODUKOWANY i teraz uwaga - ZAPROJEKTOWANY przez Apple? Taki tyci? Tyciusieńki? Ktokolwiek widzał? :nie: Apple nawet nie ma cienia technologii, nie wspominając o projekcie by taki procesor zbudować. Mogą go próbować zastąpić innym, zaprojektowanym i zbudowanym przez inną firmę, ale to nie będzie ani A4 ani A5. Enter! |
Cytat:
No ale to przecież jest zwyczajny ARM którego klepią od Mexico po Pekin nic nadto. Ze 150 firm na całym globie to klepie takie same procki więc o co ten krzyk. |
Cytat:
Cytat:
|
a sam se znajdz o_O
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Być może są najprawdziwsze na świecie, a nawet bardziej. Nie zamierzam, wcale to a wcale, tłumaczyć się z tego, ze używam sprzętu Apple, i to mimo, ze dawno już udowodniliście, wszelkie wady, kłamstwa, i co tam macie jeszcze popełnione przez Apple i personalnie Steve Jobsa. Kiedyś, rzeczywiście, rosła mi gula, jak pisaliście, jakieś głupstwa, ale teraz tylko mnie to albo bawi, albo te bardziej ostre - niesmaczą. Podziwiam tylko wasza wytrwałość w tropieniu przekrętów Apple, bezinteresowna chęć niesienia pomocy ofiarom Apple, i ogólnie kibicuje wam w tym trudnym zadaniu uświadamiania świata w jakim to jest błędzie, kupując u Apple. Tym bardziej nie mogę się odnieść do twojej prośby o coś tam, bo po prostu NIE WIEM! nie znam się na tym. Jestem zwykłą końcówką, peryferyjna, dodatkiem do urządzenia. :) Wiec wybacz, - ale jak wyżej! |
Cytat:
|
Ad 1 - Tylko Samsung jako jedyna firma na świecie jest w stanie wyprodukować A4 i A5 i co robi Apple? Gryzie rękę która go karmi! To trzeba mieć tupet. Albo nie równo pod sufitem...
|
Cytat:
1. Urządzenia Apple używają procesorów Samsunga 2. Samsung jest najbardziej znienawidzoną i najczęściej atakowaną firmą przez *skreślone" użytkowników Apple. 3. Urządzenia mobilne Apple nie istnieją bez technologii Samsunga. P.S. Bardzo proszę, nie używaj swojego ulubionego argumentu "nie będę tłumaczyć bo mi się nie chce". |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:43. |