![]() |
pewna Florydzianka wymyśliła aplikację na ajfona,
która zapobiega wysłaniu sms-a przez właściciela, gdy jest pijany. komunikat brzmi: "jesteś zbyt pijany by wysłać twego sms-a" Podejrzewam, że jest to ostatnia aplikacja na ajfona :spoko: Wyobrażam sobie osobnika, który po odczytaniu tego komunikatu odzywa się w te słowa: ja jestn pjany :wow: ot kidy ja jestm piany chyba popirdoliłło cie (( i ajfon ląduje na bruku w kilkudziesięciu kawałkach :spoko: http://www.rp.pl/artykul/2,648794.html |
Cytat:
|
wiadomo przeciez, ze pozew appla to tylko dla reklamy, zeby zrobic szum wokol ich fona
a pozew i tak zostal by wycofany |
No i Szajsung odpowiedział Apple...
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Uważaj, bo Apple opatentuje krytykę innych produktów i wtedy już nie będzie można nic pisać ;)
|
Cytat:
Cytat:
P.S. O Apple można pisać albo w superlatywach albo wcale. |
OK! Macie zabawę, to się bawcie :)
Nic mi do tego. Gdyby to miało jakikolwiek sens, sam bym brał odział w dalszym ciągu. Ale to wykroczyło poza granice normalności a posty co poniektórych kwalifikują piszącego na wizytę u psychiatry. I to całkiem serio. Ilość powypisywanych tu głupot przekroczyło normy, i zaczęło przypominać debaty polityczne - nie ważne o co chodzi, ważne żeby dołożyć przeciwnikowi. A personalnych wycieczek, w przeciwieństwie co do poniektórych, robić nie będę. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Co do nazewnictwa to proszę mi udowodnić, że jestem hejterem - wyszczególnić posty w których piszę bzdury/nie prawdę. Cytat:
Cytat:
Co do wojny Apple vs Samsung to niezbyt przemyślane było skarżenie firmy która w dużej części odpowiada za podzespoły. Apple jak na razie nie zrobił niczego swojego, procesor w srajfonie nie ich(Samsung?), wyświetlacz nie ich(LG), szkło na wyświetlacz nie ich(Gorilla Glass), układy do WiFi i innych nie ich... Gdyby nie inne firmy i ich produkty Apple by nie istniało na rynku smartfonów/tabletów :) Z innej beczki, ciekawe dlaczego takie opóźnienie ma Srajfon v5 - czyżby nie było pomysłu na nowego smartfona? :) |
Cytat:
wiem, że mam rację ;) |
Ma racje ;-). Gdy byl to rzetelny temat o dobrym tablecie bylo OK. Teraz to hejterskie bicie piany...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:04. |