Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Systemy operacyjne i aplikacje (https://forum.cdrinfo.pl/f124/)
-   -   Apple flame war (było: Apple iPad) (https://forum.cdrinfo.pl/f124/apple-flame-war-bylo-apple-ipad-84942/)

ed hunter 04.07.2010 17:32

Śpiąca królewna też ugryzła jabłuszko...

andy 04.07.2010 17:14

Cytat:

@Andy - proszę cie, pomyśl, zanim napiszesz, a później pomyśl jeszcze raz.
Ale ja za każdym razem myślę. Piszę rzeczowo i konkretnie w porównaniu do Ciebie.

Cytat:

Ja np. nie chce i nie używam Lunuxa
No i?

Cytat:

Nie używasz, nie znasz, a nawet jak miałeś w reku to szansa, ze chciałeś cokolwiek zrobić rozsądnego, jest żadna.
Wiec odpuść.
Będę oceniał KAŻDĄ firmę na podstawie sowich subiektywnych odczuć i nikt mi tego nie zabroni. Jeśli czujesz się obrażony tym, że śmieje się z Apple to znak, że należysz do grupy fanatyków jabłuszka.

Cytat:

Taka dyskusja jest bezcelowa i do niczego nie prowadzi.
A właśnie, że prowadzi.

Cytat:

Chwilowo, jest tak, ze w systemach operacyjnych, wynik jest dla - Apple versus Microsoft = 7:1. No może 7:2.
Zapomniałeś dodać MOIM ZDANIEM ;)

Cytat:

A to jest podstawa, wszystko inne to bzdety.
Podstawą jest to że Ty i M@X jesteście fanatykami Apple. Wychodzi to na każdym kroku tej czy innej dyskusji o Apple i ich produktach.

demek 04.07.2010 00:41

czyli 3,5 mac os na 1 windowsa?
buahahaha i nic wiecej

yahol 04.07.2010 00:18

@Andy - proszę cie, pomyśl, zanim napiszesz, a później pomyśl jeszcze raz.
Ja np. nie chce i nie używam Lunuxa
Jeżeli pokażesz mi jakikolwiek post, lub nawet wzmiankę, ze Linux jest "be", jest dla pozerów, pseudohackerow, czy cokolwiek, masz u mnie skrzynkę piwa.
Nie używasz, nie znasz, a nawet jak miałeś w reku to szansa, ze chciałeś cokolwiek zrobić rozsądnego, jest żadna.
Wiec odpuść.
Taka dyskusja jest bezcelowa i do niczego nie prowadzi.
Chwilowo, jest tak, ze w systemach operacyjnych, wynik jest dla - Apple versus Microsoft = 7:1. No może 7:2.
A to jest podstawa, wszystko inne to bzdety.

andy 04.07.2010 00:08

Cytat:

"Jablkowi" kupuja te sprzety, bo cenia sobie wygode, prostote i bezawaryjnosc...
Tylko bez kłamstw proszę.
Cytat:

To zwolennicy PC "rowno jada" po iSprzetach. I kto tu jest fanatykiem? ;-)
Zanim zaczniesz kogoś nazywać fanatykiem sprawdź definicję tego słowa :)

Cytat:

P.S. Ja juz Windows nie chce na oczy ogladac...
Cytat:

I kto tu jest fanatykiem?
Sam sobie przeczysz...

M@X 03.07.2010 23:45

Dokladnie ;-)!

@andy - jestem przekonany ze gdyby menu bylo tabletem na Windows/Linux to wszyscy mowiliby ze to swietne rozwiazanie. "Jablkowi" kupuja te sprzety, bo cenia sobie wygode, prostote i bezawaryjnosc... I po prostu ich uzywaja nikogo do niczego ni zmuszajac. To zwolennicy PC "rowno jada" po iSprzetach. I kto tu jest fanatykiem? ;-)

P.S. Ja juz Windows nie chce na oczy ogladac...

yahol 03.07.2010 20:46

Powtarzam, za JK-M - chcącemu nie dzieje się krzywda.
Masz wybór, nikt nikogo do kupna nie zmusza!.
Chcesz mieć kompletny produkt - kup hulajnogę :)
Ciekawe, ze jednonodzy, jakoś nie protestują i nie opluwają producentów tych pojazdów, a co więcej, nawet nie wykazują żadnego zainteresowania.
W przeciwieństwie do PC-towcow, jadących po Mac-ach równiutko :)

andy 03.07.2010 20:34

Cytat:

To akurat było wiadomo od dawna, i co więcej wydaje sie mieć racjonalne podstawy!
Tak samo jak jeszcze jakiś czas temu nie miał racjonalnej podstawy multitasking :D

Na szczęście INNI użytkownicy SAMI decydują co chcą mieć a czego nie ;) Apple produkuje niekompletne produkty ;)

yahol 03.07.2010 19:26

Cytat:

Napisany przez Jabba the Hutt (Post 1105185)
Za chwilę wyznawcy Apple wyrzucą swoje BluRaye :)

To akurat było wiadomo od dawna, i co więcej wydaje sie mieć racjonalne podstawy!
Montowanie takich napędów w komputerach, dla samego Miecia, wydaje sie przesada.

andy 03.07.2010 18:41

Cytat:

Schabowy z tabletu - fajnie - jak będzie fotka to przynajmniej będę wiedział co zjem. Za granicą. tablet umożliwi tłumaczenie karty dań dla każdej narodowości - będziesz miał menu po angielsku, rosyjsku, czesku, polsku, francusku...
Na to bym nie wpadł ;)

demek 03.07.2010 18:21

a jak ci sie nie spodoba to zmienisz wyglad od reki... :)

Jabba the Hutt 03.07.2010 18:20

Za chwilę wyznawcy Apple wyrzucą swoje BluRaye :)
http://technowinki.onet.pl/wiadomosc...1,artykul.html

Jabba the Hutt 03.07.2010 18:09

Schabowy z tabletu - fajnie - jak będzie fotka to przynajmniej będę wiedział co zjem. Za granicą. tablet umożliwi tłumaczenie karty dań dla każdej narodowości - będziesz miał menu po angielsku, rosyjsku, czesku, polsku, francusku...

NeoFighter 03.07.2010 11:30

Ja kilka razy dostalem w restauracji menu wyryte w desce. Mysle, ze to jest 'cool' :)
Smyranie palcem po tablecie w poszukiwaniu kotleta to takie nijakie.

btw. wole corke, niz tesciowa ;)

grzeniu 02.07.2010 18:51

Oj andy - napisałem, że to kwestia gustu i smaku. O gustach się nie dyskutuje.
Tobie to odpowiada i OK, mnie nie odpowiada.

Kiedyś może będą knajpy takie 'gadżeciarskie' i 'tradycyjne' (jak widać już są) i każdy wybierze sobie, co mu odpowiada.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:51.