![]() |
Śpiąca królewna też ugryzła jabłuszko...
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
czyli 3,5 mac os na 1 windowsa?
buahahaha i nic wiecej |
@Andy - proszę cie, pomyśl, zanim napiszesz, a później pomyśl jeszcze raz.
Ja np. nie chce i nie używam Lunuxa Jeżeli pokażesz mi jakikolwiek post, lub nawet wzmiankę, ze Linux jest "be", jest dla pozerów, pseudohackerow, czy cokolwiek, masz u mnie skrzynkę piwa. Nie używasz, nie znasz, a nawet jak miałeś w reku to szansa, ze chciałeś cokolwiek zrobić rozsądnego, jest żadna. Wiec odpuść. Taka dyskusja jest bezcelowa i do niczego nie prowadzi. Chwilowo, jest tak, ze w systemach operacyjnych, wynik jest dla - Apple versus Microsoft = 7:1. No może 7:2. A to jest podstawa, wszystko inne to bzdety. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Dokladnie ;-)!
@andy - jestem przekonany ze gdyby menu bylo tabletem na Windows/Linux to wszyscy mowiliby ze to swietne rozwiazanie. "Jablkowi" kupuja te sprzety, bo cenia sobie wygode, prostote i bezawaryjnosc... I po prostu ich uzywaja nikogo do niczego ni zmuszajac. To zwolennicy PC "rowno jada" po iSprzetach. I kto tu jest fanatykiem? ;-) P.S. Ja juz Windows nie chce na oczy ogladac... |
Powtarzam, za JK-M - chcącemu nie dzieje się krzywda.
Masz wybór, nikt nikogo do kupna nie zmusza!. Chcesz mieć kompletny produkt - kup hulajnogę :) Ciekawe, ze jednonodzy, jakoś nie protestują i nie opluwają producentów tych pojazdów, a co więcej, nawet nie wykazują żadnego zainteresowania. W przeciwieństwie do PC-towcow, jadących po Mac-ach równiutko :) |
Cytat:
Na szczęście INNI użytkownicy SAMI decydują co chcą mieć a czego nie ;) Apple produkuje niekompletne produkty ;) |
Cytat:
Montowanie takich napędów w komputerach, dla samego Miecia, wydaje sie przesada. |
Cytat:
|
a jak ci sie nie spodoba to zmienisz wyglad od reki... :)
|
Za chwilę wyznawcy Apple wyrzucą swoje BluRaye :)
http://technowinki.onet.pl/wiadomosc...1,artykul.html |
Schabowy z tabletu - fajnie - jak będzie fotka to przynajmniej będę wiedział co zjem. Za granicą. tablet umożliwi tłumaczenie karty dań dla każdej narodowości - będziesz miał menu po angielsku, rosyjsku, czesku, polsku, francusku...
|
Ja kilka razy dostalem w restauracji menu wyryte w desce. Mysle, ze to jest 'cool' :)
Smyranie palcem po tablecie w poszukiwaniu kotleta to takie nijakie. btw. wole corke, niz tesciowa ;) |
Oj andy - napisałem, że to kwestia gustu i smaku. O gustach się nie dyskutuje.
Tobie to odpowiada i OK, mnie nie odpowiada. Kiedyś może będą knajpy takie 'gadżeciarskie' i 'tradycyjne' (jak widać już są) i każdy wybierze sobie, co mu odpowiada. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:51. |