![]() |
Cytat:
http://www.acoolsoft.com/powerpoint-...rview.html#105 P.S. Co do gali Oscarow, to ciesza mnie dwie rzeczy. Po pierwsze - byl iPad, po drugie - wreszcie Avatar dostal uczciwie po tylku... Czekam na Hurt Locker na BD :-)! |
Po tej reklamie już widzę, że urządzenie będzie tak samo popularne jak Ipod..
Mnie zastanawia jedno - jak z trzymaniem tego cholerstwa. Fakt, ciężkie (zbytnio) nie jest, ale mimo wszystko trzymanie jedną ręką czegoś o tak dużej w sumie powierzchni musi być na dłuższą metę męczące. A trzymać jakoś trzeba, no chyba, że używa się przy biurku, jak leży na nim płasko, ale to już zupełnie bez sensu. To co, zmieniać rękę co jakiś czas? A gry, na które już się tak wszyscy napalają? Przecież je obsługuje się dwoma rękami... Dalej to urządzenie jest dla mnie przynajmniej dziwne... (no i duuuuuuużo za drogie). |
|
No coś ty, przecież on ma tylko ładnie wyglądać :spoko:
Tak poza tym to jest kolejna wizja Apple'a "jak się nie narobić, a zarobić" :P |
Czy na tym Ipadzie można odpalać prezentacje w PowerPoincie ?
|
Z jednej strony z dużą przyjemnością obejrzałem prezentację, którą podlinkował Andy, ale z drugiej wciąż coś mi "nie gra" w tych wszystkich teoriach nowoczesnego marketingu. A co? A to, że bajkami nas zaczynają karmić... A to, że wszystko to opiera się na magicznym słowie "zaangażowanie"... A to, że te teorie są tak głęboko zanurzone w konsumpcjonizmie, jak frytki w przepalonym oleju w fast foodzie...
|
nic nie pobije tesktow fanbojow o iphonie
ze byl pierwszym telefonem na swiecie z dotykowym ekranem a inni teraz kopiuja... coz, jak widac zapatrzenie w marke moze prowadzic do totalnego zaslepienia |
Ciekawy wykład o fanbojach, apple, ipadzie, ms, google.
http://spodek20.pl/news/75/10-co-int...orzyc-fanbojow |
z tego co poczytałem w PC Formacie o iPadzie - to taki przerośnięty iPhone i to bez możliwości dzwonienia i smsowania, choć jest wersja z modemem 3G. Tylko do Internetu. jak piszą redaktorzy, nie zastapi on netbooka (nawet nie ma wielozadaniowości) więc to taka zabawka dla zamożnych . Kupować go jako substytut komputera, odpada, jako zastępcę telefonu - odpada, jako czytnik eBook - no można ale za drogi jest. On nie ma nawet slotu na karty SD czy portu USB. Apple chyba znowu chce udowodnić,że co by nie wypuściło, jest DOSKONAŁE, mimo ewidentnych braków i ludzie to kupią, śliniąc się z zachwytu. A parę dodatków i byłby niezły sprzęt.
|
I nikt nie pisze, że Apple jest złe, tylko za drobie, i nie kupuje się go z tego samego powodu, dla którego nie kupuje się bardzo dobrych kilkunastoletnich BMW - aby nie dołączyć do grupy... :>
|
Cytat:
|
Cytat:
-dyskusja jest idiotyczna, prowadzona na poziomie dzieci z piaskownicy. A rzeczywistość, jest taka jaka jest, tylko nikt nie chce jej brać na poważnie. I będzie sie pluł na Appla, a kupi jedyny doskonały, ekologiczny, wytworzony w obozie koncentracyjnym, produkt innego koncernu i będzie dumny jaki to on jest demokratyczny..... eech slow i argumentów szkoda...... |
Jasiu - mnie nic się nie rzuca. Racz zauważyć, że nie zabierałem głosu w, sumie trochę śmiesznej, dyskusji.
Nie twierdzę również, że produktów innych producentów nie robią te same chińskie dzieci. Wniosek dla mnie jest jeden - apple jest tyle samo wart, co reszta, a w cenie jest legenda. Ta sama produkcja, ta sama technologia i jakość. Jak ktoś chce się dowartościować, to płaci - jego sprawa. |
Cytat:
Wez Grzeniu cos na otrzeźwienie, bardzo proszę, bo cos wam sie rzuca..... |
http://wiadomosci.onet.pl/2134971,12...ieci,item.html
To na zdrowie i wesołych świąt :sciana: :rzygi: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:46. |