![]() |
Cytat:
Tych nedorozwojow pragnących zaistnieć na kilka minut? Czy sprzętu za kilkaset dolcow? Stac ich, mogą, chca, znajdują naśladowców i wyznawców - czego żałować? Zawsze sie znajdzie jakis iDiota i iMbecyl który swój *****izm chce pokazać światu i jest z tego dumny :) |
Świetne :D
|
Patrząc na te wszystkie filmiki przychodzi mi do głowy tylko jedno: "Przykro mi..."
|
było to kwestią czasu :D
|
Niezłą reklamę robi sobie mała prywatna uczelnia, bierze wysokie czesne i oddaje maleńką część w ogryzkowym sprzęcie, ale liczy się, że DAJE! :rotfl:
|
A mnie zastanawia, kiedy pojawią pierwsze rozważania na temat wpływu Ipada na zdrowie użytkowników - i mam tutaj na myśli kręgosłup i układ kostny przede wszystkim. Już notebooki pod tym względem mają dużo wad, które jednak przy odrobinie chęci (różnego rodzaju podstawki) można zniwelować. Natomiast w Ipadzie raczej jest to niemożliwe (lub pozbawione sensu). A patrząc na przyjmowaną z konieczności postawę przy obsłudze tego urządzenia, już jako laik można zobaczyć, gdzie bardzo szybko pojawią się napięcia, a w perspektywie możliwe, że poważniejsze skrzywienia itp. Ciekawe kiedy ktoś zwęszy temat.
|
Cytat:
Gdybym to dostał za darmo od tak w ramach nauki tak jak tam, dlatego też napisałem cytat o koniu abyś nie pomyślał sobie tego co i tak pomyślałeś :P Bo kto nie lubi prezentów ? :czar: Już raz poza tym pisałem, że iMac'a na pewno sobie kupię ale nigdy nie będę pod wpływem całej tej otoczki marki i zbędnych gadżetów. |
Czyli gdyby nie cena mialbys i iPada i MacBooka? ;-)
Cytat:
|
iPhone'a też smash'owali i co z tego... :D
Cytat:
^^ Tak to i ja mógłbym się bawić, darowanemu koniowi w zęby się nie patrzy :szczerb: |
Cytat:
Cytat:
|
Nie wiem czy było :)
|
Cytat:
|
Cytat:
To na poważnie te prezentacje są, czy to jakieś parodie? (serio pytam) Bo to dla mnie jak jakaś bez obrazy sekta wygląda.. Rozumiem, że należy chwalić własne produkty (po przedstawieniu wygląda, że to wypowiedzi pracowników firmy), ale użyte określenia i sposób wypowiedzi zahaczają już dla mnie o fanatyzm.. The best ...., the best.... (z takim akcentem), już tylko czekałem na "Ipad will change the world". Chyba, że później było... |
Apple iPad i Jailbreak
http://mrgeek.jogger.pl/2010/04/05/a...ad-i-jailbreak |
Fajna opcja, choc 5 dolcow za App to dosc drogo - przwyczajeni jestesmy do $0.99/1.99!
Z innej beczki... lubie te prezentacje :-)! http://www.youtube.com/watch?v=TbPBZHTeP2w |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:48. |