![]() |
Cytat:
Ps: Ta dyskusja, bardziej mnie śmieszy, niz cokolwiek innego. |
yahol cytuj siebie kiedy chcesz ale nie zwij się klasykiem...
iPad jest zbyt drogim przereklamowanym gadżetem, funkcjonalnością jest tak samo ograniczony jak iPhone. Tego co na nim jest nie można nawet nazwać systemem operacyjnym... Dodając na koniec fakt, że ten zbyt drogi rekwizyt będzie u nas jeszcze dwa razy droższy to nie dziw się, że piszę iDioci... yahol ponarzekaj na windows czy na pecety, na pewno nie będę tak wściekle tego bronił tak jak wy, w temacie Apple tak łatwo się was podpuszcza... Żeby nie było, mi się podoba iMac i pewnie sobie kiedyś kupię ale na pewno nie w Polsce. |
Cytat:
Cytat:
|
na temat produktow apple nie wolno wyrazac niepochlebnych opinii
nie wiesz tego? |
Cytat:
|
Nic nie przeszkadzają, każdy wydaje kasę na to co chce, ale niech innym nie wmawia, że chwycił boga za nogi. :mruga:
|
Zacytuje klasyka:
Cytat:
I pytanie: -co wam przeszkadza iPad, iPod i wszelkie inne iWynalazki??? |
Cytat:
|
To podatek od głupoty. Prosta sprawa. Duże kompleksy...
|
Pomijając fakt, że ktoś kupując to urządzenie tylko dlatego, że jest Apple zasługuje, żeby go na taką cenę orżnąć ;) to zastanawiam się, czy są jakieś przeszkody przed importem, ale nie prywatnym, tylko.. powiedzmy 'firmowym'. Różnice w cenach są jak zawsze tak znaczne, że nawet uwzględniając ceny przesyłki, a pewnie i cła, vatu itp. firmom może się opłacać kupować od dostawców amerykańskich, a nie europejskich. Można tak..?
|
icemac ma racje ;-). Ceny owszem, wysokie, ale zawsze zostaje prywatny import... Poza tym - w zestawie z usluga 3G u operatora na pewno bedzie duzo mniej...
|
pozamieniali się z kims na głowy :sciana:
chocz drugiej strony za LANS sie płaci :taktak: |
Cytat:
Źródło |
Hurt Locker to stary film... Pamiętam,że oglądałem go do połowy i choć lubię filmy wojenne to znudził mnie i przerwałem. A tu dostał Oscara. Moim zdanie mto jakaś manipulacja. To przecież film z 2008.
|
mowisz i masz
www.mymemory.co.uk http://www.mymemory.co.uk/Blu-ray-Ac...%29-%282008%29 The Hurt Locker (Blu-ray) (2008) ***163;15.95 z dostawa |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:03. |