![]() |
Ja to trochę widzę tak - Ipad jako urządzenie jest mi obojętny. Nie jest mi natomiast obojętne to, w jaki sposób będzie się pozycjonował na rynku, jak ewentualnie zdobędzie popularność (i dlaczego) oraz co składnia ludzi do jego kupowania, pomimo ewidentnych wad i coraz liczniejszej grupy 'zamienników' na rynku.
|
Cytat:
a komentowac mi wolno |
Alez was ten iPad boli :)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
|
No to w czym problem? Bo srednio rozumiem... Kupujcie Adama, ja upie iPada wraz z przejsciowkami i wszyscy beda szczesliwi...
EDIT: http://blog.fotogenia.info/2010/01/30/ipadl/ - swietny felieton z ktorego pointa w zasadzie trudno sie nie zgodzic... |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Przecież nawet nie warto o tym dyskutować, o żadnym produkcie Apple, fanboye i tak wiedzą swoje. Jak widzę te wszystkie porównania i artykuły w stylu "pogromca iPada, iPoda, iPhonea itp., itd." to śmiać mi się chce. "Pogromca", heh, pogromcą są wszystkie inne produkty, bo na prawdę nie wiele trzeba, żeby pokonać coś z "i" na początku. Niestety z takim "kultem" nie wygrasz. |
wole porty na wierchu niz 20 przejsciowek
|
Czytalem z tydizen temu na IDG... Dobre parametry, ale...
1. Windows 2. Owalone portami naokolo, co psuje design... Slowem - poki co iPad jest naj :-D... EDIT : Albo na IDG albo na PurePC jest blad. Czytalem ze ma byc sprzedawanyw bundlu z Win 7, a tu pisza o Linuxie i Androidzie... Android 2.0 z Coolirisem, gdzie wszystko lata, rusza sie i animuje moze byc fajny... Gdyy tylko te porty jakos pochowali :-/... |
|
Jak się podjedzie pod odpowiednią dyskotekę odpowiednio starym BMW (dla niekumatych - każdy samochód jest już stary w pierwszej sekundzie po opuszczeniu fabryki), to jest lans.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://www.idg.pl/news/355541/Tablet...nta.iPada.html
Jak zwykle - ma byc "killer" (vide Nexus) i nic z tego nie wyjdzie ;-)... Ale probowac mozna. Patrzac na filmik wydaje mi sie ze wszystko jest za male i nieczytelne... Ciekawe czy ma to-to w ogole multitouch... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:41. |