![]() |
Cytat:
P.S. Steve Jobs wycofuje się z Apple - nie wycofuje ale bierze tymczasowy urlop, no ale grunt to mieć dobry nagłówek ;) |
|
Ciekawe który numer ajfona będzie pozbawiony wyświetlacza, bo Steve powie, że przecież do dzwonienia jest niepotrzebny i tak jest bardziej simple. :rotfl:
|
Poczekam na ajfona99 - będzie tak mądry i sprawny, że będzie za mnie chodził do pracy.
|
ktoś kiedyś fajny komiks tu dawał, który akurat mi się przypomniał.. Pasuje do tego :)
|
No ... to więc już ostatnia okazja by kupić stary model po okazyjnej cenie 3899zł.
Za miesiąć może być tańszy o połowę (bo niestety ma przycisk), więc należy sie pospieszyć. |
|
|
Mógłby to ktoś potwierdzić ? :D
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A wiadomo im mniej niemodnych przycisków ma telefon tym jest w sklepie droższy :taktak:. |
Revolutionary idea.
+nowy ficzer os stiwa - ajfon musi byc grzany odpowiednio, bo jak nie to sie obrazi i zrobi 'trzask'. |
Apple prawdopodobnie zrezygnuje z przycisku Home w iPhone 5 i iPad 2 - calosc obslugiwana bedzie wylacznie przy pomocy MultiTouch :-)!
http://www.redmondpie.com/apple-to-r...stures-report/ |
mplayer cli rządzi:-)
|
Andy - dalekis od prawdy. VLC faktycznie obsluguje multum formatow (sam go uzywam na OS X) ale VLC na iPad/iPhone to kastrat nie majacy nic wspolnego z zacnym pierwowzorem. Dlatego w zestawieniu z OPlayerem HD wypada zwyczajnie blado. VLC gosci u mnie na HDD iraczej nie zniknie, choc sluzy raczej tylko do podgladu drobnych ******* - moim glownym odtwarzaczem filmowym jest Plex, ktorego polecam z calego serca!
|
@andy o tych darmowych rzeczach, nie mialem na mysli tylko tych zwiazanych z komputerami;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:16. |