![]() |
Cytat:
Zapłaciłem niecałe 400 zł. Nie potrzebuję żadnego root'a. Działa bez żadnych kombinacji. Nie kombinuję dodatkowo bo nie ma takie potrzeby. W ramach licencji mam 30 GB miejsca na OneDrive oraz pełny pakiet Office. Zainstalowany WP 8.1, z możliwością (UWAGA - Możliwością, a nie KONIECZNOŚCIĄ) upgrade do WP 10. Wszystkie niezbędne do codziennej pracy aplikacje są od razu zainstalowane, nie ma w zasadzie potrzeby instalowania niczego ze sklepu. W strzelanie świnkami nie gram, więc nie wiem jak to działa i czy za to się płaci. 400 zł, nie 4000 zł. P.S. Sugeruję zakup (lub - jeśli Apple coś takiego daje za darmo - to zainstalowanie darmowego) słownika ortograficznego. |
Jakaś nowość....
|
Ilość załączników: 1
|
No i zrobili nalot zastraszyli a duskusja rozwojowa byla lol2
|
Chwilowa niepoczytalność ;-)
|
Cytat:
Lekceważenie moderatorów (a Grzenia w szczególności) może się źle skończyć. :czytaj: |
Oj tam oj tam :-P
|
Ja wam zaraz zasadzę za ortografię. Wszystkim tu powyżej! k***a
Jeśli wyrażacie poglądy po polsku, to wypada to robic poprawnie. |
Cytat:
To jak z kupnem samochodu - który należy zepsuć - by móc coś w nim grzebać i naprawiać :taktak: |
Cytat:
Osobiście chcę mieć możliwość ingerencji w swoje urządzenie i robienie z nim czego mi się zapragnie BO ZA NIE ZAPŁACIŁEM. Jeżeli ktoś tego nie chce to nie musi, wcale mu nie karze. |
Nie chce mi sie pisac co daje bo wiesz sam co daje , kwestia czy lubisz miec kontrole nad swoim urzadzeniem i byc niezaleznym od tych koncernow .
|
I co ci ten root' da... w praktyce nic...
|
A mozesz i placic ze 4 kola i nic tego nie zmieni ze polityka obydwu firm powoduje u mnie wymioty i traktuje ja jako zlo konieczne i dlatego wole zrobic root/jailbrake i miec dostep do uzadzenia a ze , glupich nie sieja tylko sami sie rodza to wycieklo 200tys danych bo nie potrafia myslec jakie ma za soba konsekwencje root/jailbrake czy nawet przeczytac pierwszej strony na cydii i np. zmienic do ftp hasla ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:39. |