![]() |
Japko wynalazlo na nowo rysik to sie zgadza lol2 mam jeszcze tableta na win XP tablet edition z rysikiem z roku 2005-6 firmy HP/compaq TC1100 i ten rysik ciagle widze w koszmarach :P jak ja sie ciesze ze sa digitzery pojemnosciowe :D
P.S. Andy na owcy powinno byc wiecej literek "a" w napisie mac , tak bardziej po owczemu by bylo lol2 |
Cytat:
Kolejek u innych nie zobaczysz, bo tam kupują normalni ludzie i nie mają ochoty stawać w kolejce dwa dni przed premierą sprzedaży tylko po to aby go mieć jako pierwszy. Takie czatowanie w kolejce przed tylko po to aby mieć coś jako pierwszy jest chore. Cytat:
A przez całą*konferencję określenia madżikal, amejzing itd. Śmiech na sali. No ale wierne offce już zamówiły po egzemplarzu ;) |
Andy nie może przeboleć - że Apple pomysły zawsze są hitem.
Jakoś nie widziałem coby kolejki ustawiamy się po produkty Samsunga lub Microsoft |
Jakby Apple wprowadziło interfejs metro i kafelki byłby to hit.
|
Cytat:
|
Obsługa rysika to nie najgorszy pomysł... czepiasz się... Apple przynajmniej jak coś robi to zawsze jest hit i się sprawdza... a nie jak u innych pomysł fajny a kiepskie wykonanie / działanie
Dla czego nikt nie kopuje pomysłów od konkurencji - tylko od Apple. Oczymś to świadczy.... |
Wtedy to dopiero pewna osoba by się mogła obrazić :D ;p ;)
|
Nie... spoko, teraz to jeszcze wymów po koziemu ||
|
Ilość załączników: 1
Pozwoliłem sobie delikatnie zmodyfikować obraz Patrix :matrix: Mam nadzieje, że się nie gniewasz?
Załącznik 72729 |
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Nie do wiary, że pewnej osoby tutaj nie ma :D Czyżby smutek? A może zabrał się w podróż do najbliższego sklepu Apple? :D
Cytat:
Apple nie zaprezentował NIC...KOMPLETNIE NIC nowego. Ekran z mierzeniem nacisku pojawił się w w Huałeju Mate S: Live photos były już w HTC czy Lumiach... Jednak nic nie przebije chyba iPada Pro z UWAGA rysikiem! Ich rysik ma baterie ! Dziwne skoro zrobił go Wacom. Wacom robił też dla Samsunga i one nie mają :) Wykrywanie kąta nachylenia oraz siły nacisku jest w obu. Różni je cena. Od Apple są*za 99$ a w Notach dają w komplecie. Dodatkowo ten w Notach można go włożyć do urządzenia a ten od iPada w.... :niepow: No ale i tak będzie rekord sprzedaży ;) Owce kupią wszystko. P.S. Ciekawe jak bardzo spadnie czas pracy na baterii skoro zamontowali mniejsze ogniwo ;) Gdyby jeszcze miał prawdziwy multitasking i pozwalał na robienie takich magicznych rzeczy co Android, to pewnie można by było porównać ich czas pracy...a tak... |
Cytat:
Ale nie są na sprzedaż. :nieee: |
Cytat:
Ale jeżeli wchodzimy w szczegóły to https://www.theinformation.com/Googl...g-Requirements Owszem nikt nie zabrania zrobić swojego systemu na bazie Androida ale jeżeli chcesz mieć telefon "na Androidzie" i z takim logo na pudełku - to niestety ale musi on spełniać pewne Googlowe wymagania. A przecież o Androidzie piszę a nie o jakichś jego forkach :taktak: |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:36. |