![]() |
Gadzina18, Ciebie tu się nikt nie czepia. :)
|
Cytat:
Cytat:
Jak już wcześniej mówiłem każda platforma się starzeje. Widać to szczególnie jeżeli uaktualniamy oprogramowanie a sprzęt pozostaje taki sam. Ten filmik co pokazałeś nie sugeruje niczego. Tak samo mogę zrobić na W7 z identycznym sprzętem. Cytat:
Cytat:
Jeżeli chodzi o developerów to sytuacja jest identyczna, jeżeli nie ma aplikacji w sklepie to jak użytkownik ją może zainstalować? NIE MOŻE! Nie ma wyboru i musi się zgodzić na chore warunki Apple. Cytat:
Komputer to narzędzie, które ma pomóc w rozwiązywaniu problemów a nie robić kolejne. Cytat:
|
Cytat:
Widzę, że kłótnia idzie Wam wszystkim dobrze :D Co do tutka, to mogę napisać, jak wypalać płyty pod OS X. Co do kopiowania gier (zabezpieczenia itp) nie napiszę nic, ponieważ nigdy nie miałem powodu aby kopiować gry itp pod OS X.. Istnieje wiele sposobów na wypalanie płyt w tym systemie, w najbliższych dniach postaram się wykonać FAQ. A i jeszcze jedno. Wypalanie płyt pod OS X jest tak samo intuicyjne jak pod Windows, jakoś nie widzę przewagi żadnego z systemów. |
mocniejszy proc??
dobre sobie bo to celeron m a nie pentium m |
Mocniejszy proc, wiecej ramu... Ty to nazywasz gorszym sprzetem? A ciekawym jaka grafika jest slabsza od GMA 950 ;-)...
|
Cytat:
czyli w/g ciebie powinny byc stopklatki i nic wiecej czyz nie tak ? |
Cala po mojej stronie... ;-)
|
Nie chcę. Nie wysilaj się, ignorancja się wylewa...
Mi się wydaje, że jesteś użytkownikiem OS X, ale taką lamą - po prostu głaszczesz system z wierzchu, porównując to tak jak moje koleżanki na wydziale filozofii używające MS Windows... Napisz jakieś FAQ to może zmienię zdanie... |
Po sztuczki to do Beriona.
On jest kombinator. Ja po prostu UZYWAM! P.S. Chcesz to Ci zrzuty zrobie, tylko daj mejla na PW! ;-) |
Cytat:
Słabisz mnie i innych tekstami w takim stylu. MS Windows też ma natywne wypalanie płytek... wkładasz czystą płytę i przeciągasz pliki na napęd w explorerze, ale olać to. Chciałbym poczytać o sztuczkach na OS X, z ciekawości. Pisać o tym, że to 'boski system' uwielbiasz ale zachęcić nie potrafisz tylko ludzi denerwujesz, potem strzela focha bo go @andy szczuje faktami. |
Chcialbym zeby Twoj W7 byl tak ladny i latwy w obsludze jak moj OS X... ;-)
I nie chce mi sie wierzyc ze jest na chodzie cos jeszcze slabszego niz 1,6 GHz i 1 GB RAM na GMA 950... |
chcialbym, zeby twoj osx dzialal tak fajnie na twoim wind jak w7 na mojej tosi
twoj wind jest sprzetowo od niej lepszy tak btw. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
@andy - nie chce mi sie formatowac pojedynczo Twoich quote'ow i ich cytowac - mam lepsze rzeczy do roboty... Jedyne co zapadlo mi w pamiec to narzekanie na polityke Apple Store i ich zamknieta architekture oraz metode dyśtrybucji. Piwiem jeszcze raz (na litosc) - "NIKT NIE KAZE KUPOWAC!" |
Cytat:
Żeby było też jasne nie mam nic przeciwko płaceniu sklepu aby umieścił produkt. Nie miałem też nic przeciwko marży bo 30% to jest normalna przycinka (sporo czasu pracowałem w hurtowni z częściami zamiennymi i wiem jak wyglądają narzuty producent, hurtownik, sklep). Jednak Apple do tego dokłada dodatkowe opłaty. Dalej jej sklep jest jedynym miejscem z którego można zainstalować aplikację nie łamiąc telefonu!! Więc albo godzisz się na ich chorą licencje albo zapomnij o tworzeniu oprogramowania pod iOS i niedługo pewnie pod MacOS - kwestia czasu aż zablokują instalację softu z innych miejsc. Aż dziwne, że żaden urząd antymonopolowy się do nich nie dobiera. Cytat:
Cytat:
Są tylko puste ogólniki które mijają się z faktami. Cytat:
|
pali, w tym przypadku jedno nie wyklucza drugiego. Przedstawił bym podobną argumentację, ale po co powielać coś, co zostało już napisane. Napisałem przecież, że mnie osobiście by się nie chciało tak pisać, bo jak widać to jest bezcelowe, Apple jest "święte" i koniec, nie ma żadnego ale, jest za to "robi tak, bo tak należy", nie można przecież przeciwstawić się wizji Steviego.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:00. |