![]() |
Prawda jest taka, ze jak nie jestes morderca ani terrorysta to NIKOGO TWOJE DANE NIE OBCHODZA posrod danych 100 milionow innych ludzi...
A co do kalendarzy - jesli zaczniesz kiedys organizowac dzien, to wierz mi ze Ci sie przydadza ;-)... |
Cytat:
Cytat:
Ja takim praktykom pokazuję środkowy palec, ale dzięki takiemu podejściu jak Twoje pewnego dnia stracę alternatywę bo okaże się że jakieś tam konto na czymś tam jest wymagane aby zrobić coś tam. :sciana: Cytat:
Cytat:
|
Niech tylko te serwery padną...
Fajnie, że już są ludzie, którzy się cieszą z wrzucania wszystkiego do chmury. Za kilka lat dostaną terminale do ręki i miesięczny abonament za dostęp do swoich dokumentów. Za kilkanaście lat zapomną co to dyski twarde, bo przecież wszystko jest utrzymywane w chmurze a epyl już dawno usunął złącza USB i SATA w swoich urządzeniach... :D - proszę pana, ale miałem tam na serwerze zdjęcia z wakacji, - proszę pana, niestety, ale pan się myli, tam tych zdjęć nie było, nasze usługi są niezawodne... || |
Patrix - nie wydaje mi sie ;-). Loguje sie na innym Maku i mam dostep do wszystkiego co moje. Natychmiast, bez kombinowania w pendrive'y, mejle i inne *******y.
A filmik smieszny :-). EDIT : A Windows 8 bedzie w koncu zintegrowany z chmura. Czytalem ze nielimitowana pojemnosc w SkyDrive to wlasnie krok ku temu by wlaczyc te usluge natywnie do Windows 8. I na Waszym miejscu bym sie cieszyl... |
Tak ktoś zamieszczał, bo też widziałem, andy bodaj ? :]
|
he he... czy ja to tu widziałem, ktoś to umieszczał? :D
To tak a'propos inwigilacji, fejsów, klaudów itp... |
Cytat:
Cytat:
Wrzucaj tony dokumentów i fotek - najlepiej całe swoje archiwum, cóż ca idealna inwigilacja ! Wszystkie Twoje relacje z innymi ludźmi - cóż za siatka autorstwa MS ! FBI i CIA już nie musi zbierać danych o ludziach, oni po prostu wprowadzili aspekt społecznościowy, ludzie sami im się podają na tacy :sciana:|| Jeśli Windowsa kiedykolwiek zintegrują z chmurą - to ja rezygnuję z tego systemu... Cytat:
|
Idac tym tokiem myslenia trzebaby nie korzystac z Dropboxa, pokazac srodkowy palec synchronizacji kalendarzy i kontaktow Google, a nawet nie wysylac maili, bo - o zgroza - przechodza przez serwer!
Smieje sie z tych wszystkich przewrazliwionych i uzywam. Bo dziala i ulatwia zycie. Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Przeglądania Twoich danych? ;P
|
Nowa Beta 10.7.2.
iCloud dziala jak zloto. Nie moge sie doczekac! Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Dyskryminacja. Jezus ze Świebodzina jest większy!
;) |
|
Cytat:
------- Samsung w reklamach daje kopniaka Apple ;) |
CDMA nie wymyslilo Apple, wiec to wada ;-P...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
To czy telefon ma CDMA czy WCDMA (wideband CDMA) zależy od kraju,
W Europie jest WCDMA, korzystam od dwóch lat i różnicy jakiejś nie widze. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:48. |