![]() |
Cytat:
Przecież to amejzing ficzer !! :jupi: |
iPhone bez GSM juz jest - Verizon dziala w CDMA ;-).
Jakosc dzwieku podobno lepsza, ale okupiona brakiem mozliwosci jednoczesnej rozmowy i transmisji danych :-(... Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Cóż nie jestem specjalistą.
Ale Apple też z pewnością wykorzystuje wiele patentów innych firm. Ani ich sprzęt ani oprogramowanie nie jest szczególnie oryginalne, choć starają się zeby tak to wyglądało. Ktoś im kiedyś może zrobi kuku :fiu: Albo pójdą dalej swoją ścieżką totalnej niekompatybilności z resztą świata. Sorry ja nie moge do ciebie zadzwonic bo masz iphone a on nie wspiera kodeka gsm :rotfl:. I nie przyniose mojego dysku bo nie masz USB. Płyty też nie bo nie masz bluraya. Z tym, że mają kasę - więc co im trzeba to sobie kupią. |
sami na siebie bat kreca :)
|
Apple zaczyna pozywać kogo się da...
http://gizmodo.pl/gadgets/28727/appl...ogo_sie_da_tym_razem_za_logo.html |
Cytat:
:D |
Patenty miały pomóc małym firmom chronić swoje prawa. Niestety jest zupełnie inaczej. Patenty służą do niszczenia konkurencji.
Btw, kiedy premiera srajfona 5? |
Dochodzimy już do takich absurdów,
że wymyślając coś totalnie (wg nas) nowego- i ta myśl należy do nas, trzeba sprawdzać, czy ktoś na to już nie wpadł i nie opatentował, i gdzie tu kreatywność ja się pytam ? :sciana: |
Jakby tak obiektywnie spojrzeć, to myślę, że każda firma która tworzy software i hardware narusza patenty i za, które nie płaci. Ale cóż, prawo patentowe jest równe dla wszystkich, więc skoro Apple musi niech płaci.
|
:sciana:
z drugiej strony.. kto patentem wojuje od patentu ginie (Giń Apple GIŃ :D ) http://pclab.pl/news47005.html |
Na jachcie miałem dwa takie wodoszczelno-pływające kondonki - świetnie się sprawdzały.
Testowałem. :taktak: Telefon suchy, nie tonął. :spoko: |
No to są słuszne argumenty! :spoko:
|
Znajomemu wpadł do wody telefon na brzegu Wisły, miał branie jakiejś sporej sztuki, tak wystartował, że wskoczył do wody, nalało mu się w kalosze, telefon wypadł z kamizelki, a ryba się zerwała. :D
Cytat:
|
Trochę tego nie rozumiem. Po co komórki ładować w takie kondony? Jeśli rozmawiamy, to w pomieszczeniu, pod kapturem czy parasolem.
Jeśli komuś mocno zależy na wytrzymałości sprzętu, to nie bawi się ajfonem, tylko kupuje np. Samsunga Solid i nie przejmuje się takimi pierdołami jak deszcz czy zamoczenie w kałuży. :mruga: |
W tym jest całkiem sporo powietrza. Trzeba by zrobić eksperyment, ale może w ogóle unosiłoby się na powierzchni (chyba nie, ale komórki w sumie nie są w większości zbyt ciężkie).
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:46. |