![]() |
Ja lecze kaca po wczoraj... Do wieczora alkoholu nie tykam xD!
|
wiec
zbieraj dupsko na piwo bo idziemy z whd za jakis czas :P |
Tys prowda! Madrze gadasz! :piwo:
|
Cytat:
jeden woli laske 180cm 65kg wagi a inny 165cm 80kg ;-) |
Nikt nie chce zeby istnial tylko iOS.
Dobrze, ze jest konkurencja. Widac dzieki temu ktory system najwygodniej sie uzytkuje ;-)! |
Cytat:
Cytat:
Jeżeli ktoś napisze to w taki sposób, to lepiej żeby potrafił to poprzeć czymś, a nie tylko swoim widzimisie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Nie wiadomo czy ARM dojrzeje na tyle, że będzie mógł stawać w szranki z obecnymi x86/64. Wielu już próbowało. ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Upiłeś się czy naćpałeś ? :rotfl: TO jest wada :sciana: |
Cytat:
Nie mam zamiaru, jak poprzednio napisałem, wdać się w bijatykę :) Cytat:
Jeżeli podoba mi się kolor biały, wcale to a wcale, nie muszę udowadniać, ze jest on lepszy, ładniejszy, milszy, od wszystkich innych. To jest moja opinia i udowadnianie tego, jest absurdalne. :) Tak jak cala ta dyskusja, na temat wyższości, czy czego tam chcecie udowodnić światu i ludziom :) Ponadto, wyobraź sobie wszystkie np. samochody napędzane tym samym silnikiem :) To by było dopiero. A tak: mamy wybór :) |
iFani nie musza
maja zawsze racje, produkty sa naj i koniec(kropka) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W dyskusji chodzi o to aby poprzeć swoje zdanie. Chodzi o to aby pokazać, że nie jest ono puste. @Max nazywając ją hejterką bez podania konkretnych wypowiedzi, gdzie tak się niby zachowują pokazuje tylko jak jego wypowiedzi są puste. I nie ma tutaj tłumaczenia się, bo mi się nie chce, nie mam czasu itp. Biorąc udział w dyskusji zobowiązujemy się do przedstawienia naszych racji i poparcia ich dowodami. |
Cytat:
Wiec, może popraw, albowiem, nie wypowiadam się na temat osób, których wypowiedzi nie znam!!! Ponadto, nie wyrażam się, na tematy, osobiste, i poglądów innych osób, dopóki nie naruszają one moich praw, wartości i innych bzdetów, które nazywamy ogólnie kultura wypowiedzi i zachowań. I staram się już, nie wypowiadać w tym temacie, bo po pierwsze, z merytoryczna dyskusja nie ma już nic wspólnego, to graja wyłącznie anse i emocje, a to uważam za barbarzyństwo. Ponadto każdy ma prawo wyrażać swoje opinie, a tu opinii już dawno nie ma, jest tylko zwykła chuligańska bijatyka, której nie akceptuje, w żadnym wypadku. |
Cytat:
Cytat:
|
Według mnie nawet lepiej będzie, jeżeli Apple nie zamontuje USB3.
Jeżeli tworzą produkt premium to niech na to zasługuje i będzie sprzętowo lepszy od PC. Chętnie bym widział też procesory POWER7 (8 rdzeni, 32 wątki, 4.0Ghz, 260 GFLOPa na procesor, i5-2500K ma zaledwie 50) , a nie pospolitego Intela. I wtedy przyznałbym całkowitą rację, że Apple to super sprzęty i zasługują na swoją cenę. A tak to tylko farbowane pecety z fajnym systemem. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:27. |