![]() |
To akurat z G4 pisane bylo ;-). Dubel juz zgloszony...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
To nie iM@X się zapętlił, tylko jego MakMini... ||
|
Cytat:
|
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji :)
I takoż samo traktuje ten zlot, przeciwników, wrogów i "znawców" Apple :) Myślę, ze teraz, mając takie wsparcie, będziecie mogli udowodnić, ze Apple to samo zło, sekta satanistów, i na dodatek nigdy nic nie dokonało i noc nie wymyśliło :) Nawet pierwsze słowa w (cenzura :) ) to były "Ecce Windows" - wiec pozdrawiam wszystkich Homo Widowsis :) I zapodaje, ze jestem na MyApple od 5 lat i nigdy nie spotkałem się z jakimikolwiek nieuzasadnionymi restrykcjami wobec userów. Tam, po prostu, wbrew temu co jest tutaj, trzymają się regulaminu i ogólnie akceptowalnych zasad :) |
W sumie po przypomnieniu sobie tego podsumowania to nie wiem...
Te porządne ajfona mają jak mikołaj przyniesie, a o tych drugich to nawet film powstał. M@Xu to chyba stary kawaler z przygodami będzie :P |
Cytat:
|
M@Xu potrafi zaimponować tylko małolatom! Bo 24latki mają już zbyt poukładane w głowie! ;-)
|
O, iM@X przestraszył się kobity! :D
Ratunku! Kobieta mnie bije! || |
O matko, tylko nie Ty...
Jesli bedziesz mnie sila zmuszac do odpisywania na Twoje posty i sugerowala, ze jesli tego nie zrobie to jestem zalosnym fanbojem, to jednego takiego juz tutaj mamy... I mozesz byc pewna ze wowczas bede traktowal Cie tak samo ;-). Zreszta... Dogadacie sie z andym... Macie podobne podejscie. Dla mnie niestety jestes za stara ;-)... |
Ilość załączników: 2
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
- - - "Tech-kobiet" jak zawsze i wszędzie deficyt. Także witamy. Bariera postów na [URL]/[IMG] to 10. |
nemka, no to fajno! Też łyknęłaś bakcyla dosyć dawno, u mnie to była Amiga 500 ||
Biedny M@Xu... :szczerb: To moja wina, ja wkleiłem link :szczerb: Jednak estrogenu na tym forum nigdy nie dość! |
Cytat:
|
A dziękuje. Zawodowo i hobby. Interesuję się głównie grafiką użytkową 2 i 3d (zawodowo) ale korzystam nie tylko z windowsów, mój pierwszy komputer to dość wypasiona Amiga 1200 z 040/40 ;) Z przyjemnością używam też linuksa (gnome 2.x bo nie cierpię Unity, KDE zcina się na mojej karcie - bug ze sterownikami) a ogólnie w sferze moich zainteresowań jest nauka i technika ze wskazaniem na nowości techniczne, sprzęt, astronomię i kosmologię.
Wpisałam M@Xa, bo to jego post skłonił mnie do rejestracji || |
Witamy chlebem i solą ||
No więc czym się zajmujesz ? Siedzisz w IT zawodowo, czy hobby ? M@Xu zaprosił ? A to psikus! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:24. |