Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Systemy operacyjne i aplikacje (https://forum.cdrinfo.pl/f124/)
-   -   Apple flame war (było: Apple iPad) (https://forum.cdrinfo.pl/f124/apple-flame-war-bylo-apple-ipad-84942/)

M@X 18.09.2011 18:43

To akurat z G4 pisane bylo ;-). Dubel juz zgloszony...

Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk

Kris 18.09.2011 18:27

To nie iM@X się zapętlił, tylko jego MakMini... ||

nemka 18.09.2011 18:23

Cytat:

Napisany przez yahol (Post 1181789)
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji :)

I takoż samo traktuje ten zlot, przeciwników, wrogów i "znawców" Apple :)
Myślę, ze teraz, mając takie wsparcie, będziecie mogli udowodnić, ze Apple to samo zło, sekta satanistów, i na dodatek nigdy nic nie dokonało i noc nie wymyśliło :)
Nawet pierwsze słowa w (cenzura :) ) to były "Ecce Windows" - wiec pozdrawiam wszystkich Homo Widowsis :)
I zapodaje, ze jestem na MyApple od 5 lat i nigdy nie spotkałem się z jakimikolwiek nieuzasadnionymi restrykcjami wobec userów.
Tam, po prostu, wbrew temu co jest tutaj, trzymają się regulaminu i ogólnie akceptowalnych zasad :)

No to ja jestem żywym dowodem na to a już widziałam podobne akcje na myapple.pl wcześniej. Poza tym, czy M@X się aby nie zapętlił?? :wow:

yahol 18.09.2011 18:07

Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji :)

I takoż samo traktuje ten zlot, przeciwników, wrogów i "znawców" Apple :)
Myślę, ze teraz, mając takie wsparcie, będziecie mogli udowodnić, ze Apple to samo zło, sekta satanistów, i na dodatek nigdy nic nie dokonało i noc nie wymyśliło :)
Nawet pierwsze słowa w (cenzura :) ) to były "Ecce Windows" - wiec pozdrawiam wszystkich Homo Widowsis :)
I zapodaje, ze jestem na MyApple od 5 lat i nigdy nie spotkałem się z jakimikolwiek nieuzasadnionymi restrykcjami wobec userów.
Tam, po prostu, wbrew temu co jest tutaj, trzymają się regulaminu i ogólnie akceptowalnych zasad :)

Patrix 18.09.2011 17:45

W sumie po przypomnieniu sobie tego podsumowania to nie wiem...
Te porządne ajfona mają jak mikołaj przyniesie, a o tych drugich to nawet film powstał.
M@Xu to chyba stary kawaler z przygodami będzie :P

Reetou 18.09.2011 17:29

Cytat:

Napisany przez Patrix (Post 1181782)
M@Xu potrafi zaimponować tylko małolatom!

Czym przepraszam? Ajfona małolaty mają, a takim podejściem raczej nie.

Patrix 18.09.2011 17:19

M@Xu potrafi zaimponować tylko małolatom! Bo 24latki mają już zbyt poukładane w głowie! ;-)

Kris 18.09.2011 17:18

O, iM@X przestraszył się kobity! :D

Ratunku! Kobieta mnie bije! ||

M@X 18.09.2011 17:13

O matko, tylko nie Ty...

Jesli bedziesz mnie sila zmuszac do odpisywania na Twoje posty i sugerowala, ze jesli tego nie zrobie to jestem zalosnym fanbojem, to jednego takiego juz tutaj mamy... I mozesz byc pewna ze wowczas bede traktowal Cie tak samo ;-).

Zreszta... Dogadacie sie z andym... Macie podobne podejscie. Dla mnie niestety jestes za stara ;-)...

nemka 18.09.2011 17:04

Ilość załączników: 2
Cytat:

Linków - nie. Obrazki - tak.
No dobra, spróbujemy ;)

Berion 18.09.2011 16:56

Cytat:

Napisany przez nemka (Post 1181763)
No przecież stwierdziłeś, że "trzepnięta" jestem. Poza tym n3mc1a nie Nemcia ;)

Mam nadzieję, że nie poczułaś się urażona. To "trzepnięcie" to określenie pieszczotliwe. Określiłem Cie tak, ponieważ wydajesz mi się tak samo uparta jak np. tutejszy Andy (sądząc po postach), gdzie "świadkowie jabłkowy" muszą mu za wszelką cenę przyznać się do swojej niewiedzy, zaślepienia etc. ;)

Cytat:

I owszem, zwróciłam im uwagę w komentarzu, który - pyk - zniknął. Co do trollowania na forum, prawda jest taka, że nikt nie miał argumentów przeciw moim dowodom, co powodowało cholerną frustrację biednych fanboyów. Zawsze dyskutowałam rzeczowo, dawałam linki, źródła, opracowania i nie obrażałam innych.
:spoko:

- - -

"Tech-kobiet" jak zawsze i wszędzie deficyt. Także witamy.

Bariera postów na [URL]/[IMG] to 10.

Patrix 18.09.2011 16:53

nemka, no to fajno! Też łyknęłaś bakcyla dosyć dawno, u mnie to była Amiga 500 ||
Biedny M@Xu... :szczerb: To moja wina, ja wkleiłem link :szczerb:
Jednak estrogenu na tym forum nigdy nie dość!

joujoujou 18.09.2011 16:41

Cytat:

Napisany przez nemka (Post 1181763)
[...] Jeszcze nie mogę wklejać obrazków i linków :(

Linków - nie. Obrazki - tak.

nemka 18.09.2011 16:41

A dziękuje. Zawodowo i hobby. Interesuję się głównie grafiką użytkową 2 i 3d (zawodowo) ale korzystam nie tylko z windowsów, mój pierwszy komputer to dość wypasiona Amiga 1200 z 040/40 ;) Z przyjemnością używam też linuksa (gnome 2.x bo nie cierpię Unity, KDE zcina się na mojej karcie - bug ze sterownikami) a ogólnie w sferze moich zainteresowań jest nauka i technika ze wskazaniem na nowości techniczne, sprzęt, astronomię i kosmologię.

Wpisałam M@Xa, bo to jego post skłonił mnie do rejestracji ||

Patrix 18.09.2011 16:32

Witamy chlebem i solą ||
No więc czym się zajmujesz ? Siedzisz w IT zawodowo, czy hobby ?
M@Xu zaprosił ? A to psikus!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:24.