![]() |
@andy
Tak czytając twoje posty odnoście apple, można stwierdzić iż jesteś uprzedzony do tej firmy |
Nie lepiej. Miejsca mi trzeba, a uzywac go zamierzam w miejscach z hotspotami, nie chce tez placic abonamentu. Poza tym cena konkurencyjna - samo etui to 300 PLN, a Vobis chce 2949 PLN za wersje 16 GB. Ja z pokrowcem dalem 2200 PLN.
|
Cytat:
|
Za ile?
|
32 GB WiFi + oryginalne etui Apple.
|
Cytat:
|
iPad w domu :-]! Napisze cos wiecej jak zsynchronizuje go z iTunes i lepiej go poznam :-)!
|
Ilość załączników: 1
W sieci pojawił się koncept iPada Nano :D
Załącznik 55134 |
Kolejna ciekawa rzecz, ktorej sie dowiedzialem wertujac internet w poszukiwaniu informacji na temat Lindows...
Cytat:
|
Cytat:
Wskaz mi jednakoz, te inne zaawansowane systemy operacyjne, którym to mac os ustępuje :) Solaris? Lindows? Linuxs? z milionową iloscią dystrybucji :) BeOS? No...... Cytat:
Jednak nazwanie mnie fanatykiem, to zasadnicza pomyłka i jednak obraza, na która nijak sobie nie zasłużyłem. Jestem tak tolerancyjny i łagodny, ze wytrzymuje sam ze sobą w pustym pokoju :) |
Jestem tak nadety, ze mi to wisi. Wiem jedno - PC juz nie chce i nie kupie. Nikogo do niczego nie zmuszam.
...a iPad najpozniej w przyszlym tygodniu, zeby nie bylo OT :-D! P.S. Kto dodal "m@x" do tagow tematu? :-> |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Mylisz pojęcia You!
Zapałkę dzieli sie na czworo,a nie na sześc części! Z cala pewnością! Swoja droga żadne racjonalne i nie, powody dla którego Mac jest inny i lepszy w wielu dziedzinach (w kilku ustępuje PC, nie docierają do was :) To zakrawa na fanatyzm, albo nawet i inne zbączenie rozumu i zawężenie poglądów. Pace and Love - Panowie i Panie. Bo z tego nadęcia i anty macowania, pęknie wam żyłka pierdząca :) |
Mylicie pojęcia - w przypadku mieszkań czy samochodów konsument ma wybór - leasing (prawo do lokalu), bądź kupno. W przypadku, do którego się odnosicie - nie.
|
Cytat:
Podobnie z samochodem leasing. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:17. |