![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 | |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Apple iPhone 6 ***8211; wadliwy przedni aparat daje mi podstawy by głośno powiedzieć, że za takie ceny produktów oczekuję lepszej jakości wykonania. Nawet w chińszczyźnie po 100 zł nie słyszałem o przesuwających się elementach. |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak sobie poczytasz o innych topowych telefonach to też mają po kilkanaście lub kilkadziesiąt karygodnych wad, już pisałem na przykładzie G3.
A tanie przecież nie są. Apple nie jest tu wyjatkiem ani na plus ani minus (niestety). No, powiedzmy że przez bendgate zaczyna się osuwać na minus. Niestety. Na pewno iPhone nie jest telefonem który oferuje korzystny stosunek ceny do czegokolwiek. I nie wydaje mi się aby komukolwiek na tym zależało. Praktycznie pod każdym względem jest zbyt drogi. A chińszczyzna za 100zł owsze ma duże braki tylko nikt o tym nie pisze bo po co? "Pai hai XM5023 za $20 ma problemy z GPS". Zadziwiające I w ogóle co to za telefon?Nie usprawiedliwiam Apple, z drugiej strony tego typu wpadki przy produktach masowych są moim zdaniem raczej nieuniknione. Tym bardziej jeżeli armia ludzi szuka wpadek i tylko czeka na premierę żeby sprawdzić z jakiej wysokości można ajfona zrzucić na beton. To nic dziwnego że artykuły mnożą się jak grzyby po deszczu. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 04.12.2014 o godz. 10:48 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Cytat:
Geniusz Steve Jobs'a polegał na tym, że umiał sprzedać kompletne G***o za idiotyczne pieniądze tylko dlatego, że wyznawcy wierzą, że co jest dobre dla Apple, jest też dobre dla nich. Dlatego tez Steve Jobs jest dla mnie geniuszem sprzedaży i ja to mówię bardzo serio.
Sprzęt: ZX Spectrum+ ------------------------- ...i przyprowadził Pan użytkownika do Apple Store i rzekł mu: "wybierz sobie telefon" Ostatnio zmieniany przez Yossi : 04.12.2014 o godz. 19:16 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Google na swojej imprezie zachecalo dzis do kupna Chromebookow. Koszt kanapek dla blogerow przerosl potencjalny zysk z ich sprzedazy do 2017 roku wlacznie. Bardziej interesujace jest jednak zdjecie zrobione przez jednego z blogerow na imprezie organizowanej przez duze "G" ;-)...
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Przecież to przegrzewająca się ruina, gorsza od chińszczyzny. Jak można sprzedawać takie g....o? Wolałbym telefon z biedronki, bo taki kolega ma i tam działa, a w G3 nie. A teraz zapytajmy Andyego i zaprzeczy i co mu powiemy ?Że oczywiście jak wydał tyle siana to się nie przyzna że źle ![]() A to fanboj, nie dość że kupił szmelc to jeszcze go broni i kłamie że jest zadowolony .... ![]() W internecie wszystko można znaleźć. A że akurat szukasz tylko o ajfonach to nic nie poradzę. Od posiadaczy ajfonów nie słyszałem narzekań, zazwyczaj mają nie jedno urządzenie od apple i zamierzają kupić następne. Na pewno dlatego że poprzednie nie działają ![]() I jakoś nikogo nie błagają o pomoc ani nie narzekaja... ani nie mają kont na myapple.pl Śmieszy mnie to ocenianie czegokolwiek na podstawie wyszukiwarki google i filmików z youtube, nierzetelnych testów albo fragmentów wyrwanych z kontekstu. A już robienie ze smartfonów sprawy wagi państwowej i ciągniecie wątku przez 500 stron przez 4 lata jest totalnie odjechane.
Ostatnio zmieniany przez sobrus : 05.12.2014 o godz. 11:24 |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
Cytat:
w iPhonach z którymi miałem/mam do czynienia czyli 3G, 3GS, 5, 5S oraz najnowszej 6 wszystkie ww. przez Ciebie elementy telefonu funkcjonowały/funkcjonują bez zarzutu. Wypowiadam się jako użytkownik nie teoretyk.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Cytat:
Dwie pozostałe osoby to Mirko i Szemot.
|
|
|
|
#8 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
M@X, o ile się orientuję dużo DJ używa maków ze względu na soft, który im się podoba, nie wiem co ma do tego Google? Mieli grać na klawiaturze ekranowej Androida?
|
|
|
#9 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Jaki burdel w kablach, zupełnie jak u mnie.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Na Keynote'ach tez sa dzwiekowcy i jakos nigdy nie widzialem tam telefonu z Androidem czy PC z Windows ;-).
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ludzi z androidem tam banują - krzyżują za herezje
|
|
|
#13 |
|
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
A ja za to widze ze jest nowy JB i do tego dziala nawet na beta 8.2
|
|
|
#14 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
W Kościele Katolickim nie chrzci się scyzorykiem, dziwne?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
E tam, za herezję... Boją się po prostu...
Lepiej sobie ślinić tyłki... |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|