![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale...
Wiadomość wysłana z ***63743; iPad przy użyciu Tapatalk
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
Ja także nie zgadzam się z żadną kropką ani przecinkiem........
|
|
|
#4 | ||
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Dyskutowanie z Tobą mi ja się z celem nie dlatego, żę jesteś ślepo zapatrzony w firmę Apple, ale dlatego, że nie masz nawet MINIMUM wiedzy na temat w jakim się udzielasz. Cytat:
|
|
|
|
#5 | |
|
Pingwin specjalista.
Cytat:
Dla mnie do navi tylko AM się liczy. ![]() Co do wyjścia AM na Androida... - dlaczego wydali AM na urządzenia Apple'a skoro (z tego co wiem) urządzeń z Androidem jest więcej ? - ile trwały prace nad wydaniem AM na urządzenia Apple'a po ogłoszeniu nowiny ? - mieli chyba do wyboru między innymi Androida a jednak wybrali OS. Co do ustawień - dla mnie sprawa drugorzędna, zazwyczaj ustawiam raz i nie grzebię, to wynika z obserwacji samego siebie, teraz używam niezłamanego Symbiana z dosłownie 5 dodatkowymi programami (dodatkowe funkcje), nie mam czasu na eksperymenty i zabawę, to ma po prostu niezawodnie działać...
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 28.03.2011 o godz. 19:43 |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Powiem Ci czemu. Bo na iOS duzo mniej osob kradnie niz na androidzie. U mnie w pracy jest prawie 100 osob na mojej "zmianie" i tam wlasnie bawie sie wiekszoscia smartphone'ow. Nie widzialem do tej pory telefonu z Androidem bez jailbreaka. A jest tych Androidow duzo. Czy pare centow za apke to tak duzo zeby trzeba ja bylo krasc?
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPad przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pingwin specjalista.
Nie popieram warezu ale jesteśmy w Polsce, tu są złotówki. Ludzie wybierają to co jest simple - najprostszą drogę.
|
|
|
#8 |
|
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
po co używasz na ipadzie tapatalka? Tez mam to urządzenie i spokojnie można przeglądać forum przez safari jak w komputerze... Poza tym - root na androidzie służy np do wgrania wyższej wersji systemu wykonanej przez zapaleńców.. W wielu przypadkach producenci zostawiają całkiem nowy telefon bez wsparcia np z androidem 2.1 kiedy sprzęt pozwala na 2.3.3... Root pozwala na zmianę theme, własnej modyfikacji systemu itp. Stwierdzanie ze root jest po to aby instalowac pirackie aplikacje to głupota! Do tego roota nie trzeba! Wystarczy, ze wejdziesz w opcje każdego telefonu na androidzie i znajdziesz tam opcje dewelopera - zaznaczasz instalacje aplikacji z nieznanych źródeł i tyle... Tak wiec o ile na iOS jailbreak może kojarzyć się z kradzieżą aplikacji to w przypadku Androida takie twierdzenia to policzek w twarz dla osób które w spolecznosciach rozwiaja ten system.
Ed myślałem przez chwile ze masz iPada ale pózniej wypilem poranną herbatę i oczy mi się szerzej otworzyły...:p Ps dzięki pojawieniu się iPada 2 mogłem kupić nowego iPada wifi 16 gb za 900 zł:-) to już jest dobra cena za takie urzadzenie
Ostatnio zmieniany przez Gadzina18 : 30.03.2011 o godz. 10:29 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DRM zo ZŁO
|
|
|
#10 |
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Bez katafalku nie ma iFunu.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Uzywam, bo pozwala oszczedzac transfer przez 3G - nie wczytuje stylu forum, a obrazki i avatary na zyczenie.
900 PLN to rzeczywiscie super cena za fantastyczny tablet! Teraz to jest chyba najtansze i drugie najlepsze urzadzenie tego typu na swiecie :-)! Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
To teraz taborety są tak drogie?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Hahahahahaa dawno sie tak nie usmialem! Dobreeeeee!!!
|
|
|
#15 | |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|