![]() |
te błędy znikły jak zmniejszyłem buffer do 128mb już tak kiedyś miałem dlaczego nie wiem
zaznaczyłem ta opcje i jest to samo 50/50 podzieliło na płycie |
Ilość załączników: 3
próbuje z tym od ponad 2h. i nic imgburn domyślnie dzieli na 50/50 nie ważne ile danych
wpisywałem taka wartość tak jak to jest przy Xbox ale niestety nic nie daje próbowałem tworzyć img. z danymi i domyślnie ustawia przerwę na środku Załącznik 80010 Załącznik 80011 Załącznik 80012 |
Ilość załączników: 1
:hmm:
Może technicznie\standard DVD-9 jest jakiś limit podziału bo nigdy nie spotkałem się w DVD-Video z innym podziałem maksymalnym jak w okolicy ~~60\40 ? Może tak jak w przypadku Xbox stwórz w notatniku plik z rozszerzeniem .dvd i ustaw przejście warstwy i wybierając ten plik spróbuj zapisać stworzony obraz ? Załącznik 80013 |
czytałem wczoraj ale poszłem spać
robiłem tak tworzyłem obraz ISO ale on domyślnie dzieli go tak samo 50/50 nagrywam dla znajomego seriale i żeby cały sezon był na jednej płycie więc całość zajmuje około 5-6GB z danymi to bez znaczenie "chyba" gdzie będzie Layer Break wpisywałem wartość w ImgBurn na L0 ale on chyba nie reaguje na to zrobie tak jak piszesz ale to co ładuje plik ISO a ten drugi plik to co ? samoistnie zaciągnie informacje ImgBurn ? |
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
czary2mary :spoko:
zobacz chyba działa :-) zaraz będę wypalał ale zastanawiam się czy ustawić L0 Data Zone Capacity: 2*086*912 nagranie do ostatniego sektora z drugiej strony to nie jest overburnning co sądzisz ? Załącznik 80017Załącznik 80018 |
Ilość załączników: 1
ustawiłem max czyli 2 086 912 a L0 ImgBurn ustawił koniec na 2 086 911 sektor przed końcem
Załącznik 80019 |
Powinien działać ten sposób \przecież w czasie tworzenia obrazu z danymi nie ustawia się przejścia warstwy \ tylko podczas operacji zapisu...
|
działa :-)
Cytat:
|
Czy imgburn wymaga jakichś. net framework'ów do prawidłowego działania.?
|
Nic ImgBurn nie potrzebuje ale spotkałem się z opiniami że nie zawsze nowsze wersje lubią się z XP.... Ale sam już dawno XP nie używam więc trudno mi to zweryfikować ...
|
System robiłem 11.01.2011 wiec kupę czasu temu. Niemniej mam od jakiegoś czasu problem. Program niby wypali płytkę ale w momencie jak pojawia się napis w logu creating grafh data imgburn się wysypuje.
Do tego po czymś takim tackę mam zablokowaną na amen i jedynie mogę reboot lub reset zrobić. W dzienniku zdarzeń mam błąd wystąpienie wyjątku w net frameworku kodu teraz nie pamiętam. Co ciekawe nie miałem takich problemów bo jechałem cały czas na xp. Dziwne... |
Przeinstaluj ImgBurn \ usuń kompletnie instalkę i zainstaluj jeszcze raz ... Potrafi się na XP wysypywać ImgBurn.
|
Juz to robiłem Kilka razy i zero poprawy. Innymi słowy bida hehe
|
Ilość załączników: 3
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:44. |