![]() |
Wyskoczył mi taki błąd: "ConnectFilters(Source Sample Grabber) Failed!"
Chciałem otworzyć plik "cue". Edit: Znalazłem, brakowało DirectShow filter. |
Dla potomnych
Fajnie się sprawdza również madFLAC\ImgBurn
http://www.free-codecs.com/download/madflac.htm |
Dlaczego LIGHTNING UK! nie rozwija już tego programu?
@czary2mary: coś Ci może zdradził w prywatnych rozmowach? |
Cytat:
Ostatnio z nim w marcu rozmawiałem ale nawet nie poruszałem tego tematu \ od bardzo dawna ignoruje od wszystkich pytania o aktualizację Imgburn :ysz: |
Tak po prawdzie to co można jeszcze dodać czy poprawić?
1. Multisesji nie chce dodać bo już dobre 10 lat o to go proszą. 2. Kontroli zawartości w tablicach systemu plików nie chce dodać. 3. Odczytu zakresu sektorów, jw. 4. Odczytu z pominięciem wybranych, jw. 5. Ponownego odczytu TOC, jw. A do Blu-Ray Video są już chyba lepsze (?) programy. No chyba że nie ma (i nie chodzi mi o rip-owanie bo wiadomo, zresztą wszyscy znają historię DVD-Decryptera, ale o automatyczne tworzenie struktury katalogów i uzupełnianie IFO). |
Cytat:
Spodziewałem się takiej odpowiedzi, ale nie chciałem żeby padła. @Berion w sumie też ma rację. Ciekawe co by powstało z tego programu, gdyby LIGHTNING uwolnił jego kod... |
Cytat:
|
Póki co używanie ImgBurn nie wiąże się z żadnymi negatywnymi skutkami dla środowiska. Prosty, przejrzysty. BD wypala też :)
|
mam pytanie czy w ImgBurn jest opcja otwarcia nie zamkniętej sesji płyty DVD-R
dokładnie chodzi mi o płyty Verbatim Photo Save w Nero można otworzyć sesje i skasować te 2 pliki co ta są i dołożyć bajkę w divx i po nagraniu na płycie mamy tylko sama bajkę bez zbędnych 2 plików Ja wiem one ta są już wypalone ale nie wyświetlają się. niestety po takim nagraniu nie ma wykresu zapisu na nero więc wole dlatego ImgBurn |
Cytat:
|
Co do tej multisesji to nie ma aktualizacj/łatki która to "naprawia"? Zdaje mi sie ze z rok temu potrafiłem tak nagrywać płyty jak kolega.
|
:wow:
Ja tak nie umiem nadal.. |
ja też czekamy na info
|
Ilość załączników: 1
Witam
Wyskoczył mi już 2 raz taki błąd jak na obrazku ( płyty 50GB ritek od czary2mary). Na płytach była archiwizacja i filmy dokumentalne. Odtwarzałem niektóre z filmów i szły. Pytanie - jak groźny to błąd i czy można go naprawić przy pomocy tych porad z youtuba https://www.youtube.com/watch?v=OxDO6jKacSc&t=35s |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Weryfikacja w Imgburn często działa niepoprawnie zwłaszcza na Bluray . Zrób test odczytu w OptiDriveControl tak jak na screen Opti Drive Control Załącznik 139903 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:38. |