![]() |
Dlaczego LIGHTNING UK! nie rozwija już tego programu?
@czary2mary: coś Ci może zdradził w prywatnych rozmowach? |
Dla potomnych
Fajnie się sprawdza również madFLAC\ImgBurn
http://www.free-codecs.com/download/madflac.htm |
Wyskoczył mi taki błąd: "ConnectFilters(Source Sample Grabber) Failed!"
Chciałem otworzyć plik "cue". Edit: Znalazłem, brakowało DirectShow filter. |
Cytat:
Obsługą zapisu na dysku nie zajmuje się system operacyjny tylko ostatecznie firmware dysku twardego. Nie widzę powodów dla których większy sektor miałby być problemem dal XP. W każdym razie, dla osób które używają komputera rzadko i nie potrzebują wydajności, nadają się laptopy/notebooki i miniaturowe komputery. Dziwie się Tobie, że jeszcze wachlujesz się z tym trupem. |
Kolego Lee99 - wszystko co piszesz, to jedna strona medalu. Sprzęt niewiele wart i nie warto w niego inwestować, ale jednak z jakiegoś względu ci potrzebny. Musisz podjąć jakąś męską decyzję. Albo dajesz se z nim siana i wyrzucasz na szrot, albo zanabywasz chociaż nowy HDD, który przecież może ci się przydać w przyszłości na innym sprzęcie. Jeśli masz HDD z badami, to co tu dużo mówic?
Całkiem przyzwoitego sprzęta kompletnego kupisz też za raptem 200-300 pln, więc może i nie warto się męczyć z tym... a w tych poleasingowych przeważnie są nie za wielkie HDD, więc miałbyś jak znalazł. Za to włączasz i działa bezproblemowo. Bez jakiegoś wkładu finansowego chyba tego nie ugryziesz. Decyzja należy do ciebie. Rzekłbym, że powinieneś się z tym przespać, ale to już chyba za tobą :D PS Zanim wydasz jakiekolwiek pieniądze, to pożycz od kogoś pewny HDD dla testu i pogimnastykuj się. No w jakiś sposób musisz dochodzić do pewnych wniosków. |
Na takiej konfiguracji, badach i innych wynalazkach cuda się mają prawa dziać. Wątpię, aby ktokolwiek był w stanie Ci pomóc tutaj.
|
Dzisiaj zrobię test na tej wersji. Spróbuje jakiegoś rw testowo nagrać.
System jest już ze mną 6 lat. Nie dawno parę dni mu stuknęło. Pisałem już hdd ma ponad 6lat kupiony w drugiej połowie września 2009r. Obecny system jest drugi postawiony na nim i racji tego że mam relegowane bady formatu nie robię bo czuję w kościach że się posypie. Do tego płyta główna we wrześniu skończy okrągłe 11lat; ) Ten pc to zabytek - tak wiem - ale ja tak mało używam pc że wymiana nie miała dla mnie sensu. Obecnie są konsolę tablety i smartfony: ) w użytku. Do hdd też nie chce mi się dokładać bo komputer ten cały nie jest warty 150pln. I druga sprawa nie już dysków z sektorem 512 więc chcąc używać xp dojdzie dodatkowo program do wygladzania partycji który będzie musiał chodzić cały czas w tle (do tego ponoć nie zaleca się tworzenia więcej niż jednej partycji). Pozdrawiam |
Czy na wersji Portable jest tak samo ?
Testowałeś \sprawdzałeś ? https://www.portablefreeware.com/?id=583 |
Moze nie tyle co format ale pokusil bym sie o podstawienie dysku i zrobienie instalki probnej zanim zaora zystem :)
|
Wiesz sam napisałeś, że system stoi od ponad 5 lat. Masz wgrane pełno aplikacji, min. do wirtualnych dysków itd. To jest tylko biedny Windows który ewidentnie ma dość.
Ja bym zrobił format i tyle. |
To jak wyjaśnić ten błąd który wywala mi imgburna przy "compiling graph data " zastanawia mnie to ech...
|
ImgBurn nie jest napisany w dot necie przecież.
|
Programy do obrazów lub napędów wirtualnych często mieszają w systemie. To tylko jedna z możliwych przyczyn. :/
|
Sorka że pisze post pod postem ale nie mogę edytować poprzedniego. Może winny jest sterowniki samego windowsa spti.sys lub wirtualny napęd z ultra iso. Mam też poweriso zainstalowane ale bez napędów.
|
Tak podejrzewałem. Świeża instalacja w grę nie wchodzi bo musiałbym najpierw inwestycje w postaci dysku twardego dokonać. Do starego komputera 230pln nie mam ochoty dopłacać.
Pamiętam że wyłączałem jakąś usługę z netów bo zapychała mi procesor na 100%. Będę musiał protestować w wolnej chwili. Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:36. |