![]() |
Cytat:
twoja stronka też się nie pojawia. Chyba, że to mój dostawca coś nawala :| czy inni nie mają tego problemu? |
jeżeli ma ktoś pełne wersje tych 2 programów to prosił bym o przesłanie na mojego maila ... lub podania adresów do nich ( najlepiej z lekarstwami :) )
|
Cytat:
w VCDeasy ustawiasz w glownym onie svcd 1.0 a nie vcd 2.0 widac te opcje w screenie tam jest zaznaczona opcja vcd 2.0 |
Cytat:
|
ja pracuje na kompie celeron 1giga 512 ramu (sdram) radeon 9100 64mb i mi przerabia ok 3h i to jest max jak moze zejsc z czasem nawet na szybszych kompach czas wynosil 3 h
|
możecie podać mniej więcej na jakim sprzęcie robicie to tym programem i ile zchodzi film na 80 min CD ?
|
Prośba do lord_honey o poprawienie fotek do opisu bo się nie wyświetlają.
|
Plik z DVDRip masz już w formacie mpg(S)VCD i dlatego wypala się go od razu w Nero. Do wypalenia w Nero SVCD potrzebujesz MPEG-2 SVCD Plugin (nie jest bezpłatny więc musisz sobie radzić).
|
mały problem z VCDeasy
Programem DVDRip kompresuje do formatu VCD i SVCD->oba pliki chodzą bez zarzutu ale przy nagrywaniu obrazu w VCDeasy a pózniej w Nero film nie uruchamia się. Wyskakują błędy. Gdy plik z DVDrip od razu wrzucam do Nero na VCD i nagrywam wszystko chodzi. CZy coś trzeba ustawić w VCDeasy bo jaki kolwiek format w nim ustawiony póżniej nie działa.
Aha. Czy w Nero da się nagrać format SVCD? Bo gdy to robię wyskakuje brak jakiś wtyczek. |
Cytat:
|
DVDrip
Gzie można zdobyć ten program?
|
pewnie ze nanodubem polaczyc a jezeli chcesz miec skompresowane to wystarczy zaznaczyc opcje direct stream copy ktora znajduje sie w zakladce video
|
Cytat:
Hehe z tym troche za duzo roboty :D A co mam zrobic gdy film avi jest w 2 czesciach czym je najlepiej polaczyc w calosc ?? Nandubem ?? jesli tak to jak to zrobic zeby zapisal nieco skompresowane bo nie mam 100GB wolnego miejsca |
raczej nie ale skoro masz wypalarke DVD wiec ta metoda ci sie nie przyda poszukaj na forum nawet jest przyklejony temat divx/xvid na DVD pal
|
Okay a druga czesc pytania. Czy jesli zostawie plik w calosci i wypale normalnie na DVD to nie bedzie problemow ?!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:00. |