![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.04.2009
![]() |
Idealna optycznie kopia DVD?
Witam. Już od dawna wykonuję kopie zapasowe swoich zbiorów filmowych ale dotychczas były to tylko kopie wykonywane na markowych nośnikach np. Verbatim odpowiednio wykonywane itp ale ostatnio zainteresowałem się też wyglądem moich "kopii" no i tutaj napotkałem pewien problem. Otóż chciałbym aby moje kopie nie odbiegały "aż" tak wyglądem od oryginałów ale nie chodzi mi tu o przód płyty bo to do zadruku ;] Sprawa tyczy się tyłu płyty... Oryginał DVD wygląda tak jakby był w pełni zapisany podczas gdy kopia posiada już efekt "niedogrania" tzn widoczne są dwie warstwy płyty, zapisana i niezapisana...I tutaj moje pytanie. Czy da się zapisać tak DVD aby wyglądało ze strony "zapisywalnej" jak oryginał?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z kopia DVD na odtwarzaczu stacjonarnym | tgrzess | DVD-Video | 8 | 01.12.2005 12:16 |
Kopia DVD - potrzebuje potwierdzenia!!! | juicepp | DVD-Video | 13 | 05.02.2005 12:57 |
Problem z kopia DVD | Kamis_1986 | DVD-Video | 4 | 23.08.2004 13:17 |
Kopia filmu DVD | prart | DVD-Video | 0 | 10.08.2004 11:06 |
Kopia filmu DVD - metoda szybka, prosta i ładna? | matteo | DVD-Video | 8 | 06.08.2004 00:49 |