![]() |
proszę bardzo :-)
benq raczej mistrzami zapisu nie są ale tego Verbatima co mam cake 100 śmietnik wypalił wręcz idealnie czary2mary czym różnią się 1640 od 1650 ? 1640 nie było wersji LS maja te same OPU chipset ? |
Ilość załączników: 4
|
@Seku - widać że świetnie sobie radzi adapter nawet z BenQ DW1640...:wow::spoko: Świetna robota ....:spoko:
Jak można jeszcze CD \ może być sama symulacja w NeroSpeedDisc czy audio czy testowy zapis w ImgBurn.. |
Ilość załączników: 3
|
Zamówiłem sobie adaptery i wbrew temu, co przysłał mi Inpost - nie otrzymałem ich jeszcze... :haha:
|
Ilość załączników: 3
|
Ilość załączników: 1
czary2mary zaczynam test 1640
RAID- to natywny IDE ATA to przejściówka pod SATA2 Intel w trybie IDE Załącznik 85910 |
seku, dziękuję ;)
Tyle już wynalazków przetestowałem, biorę ten ;) |
tak zwał jak zwał kontroler adapter
działa w 100% bezinwazyjny nie wymaga sterowników kabelek zasilania w zestawie od środka jest pianka że elektronika nie dotyka obudowy nagrywarki używam od 3dni napęd nie znika z systemu nic się nie dzieje |
seku, czyli kontroler jak najbardziej działa w 100%? :)
|
on tak nagrywa w ODC
|
Wszystko śmiga widać, no ja bym marzył o czymś takim, niech to kosztuje 100 PLN i więcej, ale działa :P
Problemy z Pionkiem wynikły z racji kontrolera? :) |
|
|
Ilość załączników: 2
wujooj
myślę myślę co kupić do nowego zestawu tymczasem Pioneer 116 DBK ma problem z ODC i efekty poniżej Załącznik 85711 Załącznik 85712 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:52. |