![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#2506 |
|
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
PIF'y w normie jak na eProFormance, jednak co dziwne masz bardzo duzo bledow PIE
![]() My tak nie mielismy
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2507 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.02.2005
![]() |
Cytat:
Czy aby napewno mówimy o tym samym ? |
|
|
|
|
|
|
#2508 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Kolega zrobił testy na eProformance DVD-R x8 ![]() A ten typ tak ma! ![]()
|
|
|
|
|
#2509 |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
A oto i przykład:
eProformance DVD-R x8 burn x12 1620B7T9
|
|
|
|
#2510 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Kolejna proformance -R8
Tym razem palona x 4.
Dzięki sławekj za pomoc - nauka nie poszła w las. VIZZARD odpuść trochę . ![]() I gdyby nie szpileczka PIF ok. 1 GB. byłoby 97 , a tak
|
|
|
|
|
|
#2511 |
|
OGame Master
![]() |
Ale mi wstyd
Rzeczywiscie nie zwrocilem uwagi na to ze to -r ![]() Ale wtopa, a przez kogo? Wszystko przez Vizzarda ![]() Spieszylem sie zeby mnie nie uprzedzil i widzicie co z tego wyszlo ![]() Sorka, zwracam honor Twojemu Benkowi ![]()
|
|
|
|
|
|
#2512 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
I wojna w Wietnamie to też przez VIZZARDa ![]() I za Rywinem też stał VIZZARD Aż boję się zapytać kto zastrzelił Kennedy'ego ...
|
|
|
|
|
#2513 |
|
OGame Master
![]() |
Zapomniales o Ali Agcy
![]() On gnije przez ciebie w pierdlu, a ty udzielasz sie na forum ![]()
|
|
|
|
|
|
#2514 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Wracając do tematu to jeszcze tylko odczyt x 4 tej płytki i
Kolejny raz wychodzi na to , że wolniej nie znaczy lepiej .
|
|
|
|
|
|
#2515 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() ![]() A propos <CZYTAJ> Mówiłem mu, żeby już nie szalał ![]()
|
|
|
|
|
#2516 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 01.12.2004
![]() |
Cytat:
![]() Ale przeciez o to chodzi !
|
|
|
|
|
|
|
#2517 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.11.2002
![]() |
Cytat:
Planuje kupic Benq i nieobslugiwanie czy tez klopoty z nosnikami mini jest dla mnie duza wada niweczaca jego inne zalety tak opiewane na tym forum. Szukalem na tym forum i nie padly jednoznaczne odpowiedzi, na zachodnich tyle na ile mi pozwalala znajomosci ichnich jezykow nie znalazlem nic, sam test na cdrinfo.com tez o tym nie wspomina. Mam dlatego tez prosbe do posiadaczy tego napedu o wyjasnienie kwestii obslugi czy tez jej braku. Chodzi mi o nosniki bardziej znanych marek TDK czy Verbatim, na Dysanie czy co tam sie kryje pod ta marka srogo sie zawiodlem i wyleczylem sie z korzystania z mniej lub bardziej egzotycznych marek. |
|
|
|
|
|
|
#2518 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 01.12.2004
![]() |
Cytat:
Pewnie sam uzyjesz ze 2 takich plytek i to wsio. Jak o zwykla plytke normalnie dbasz, to tez sie szybko nie popsuje. No i plytek nie kupuje sie po to, aby je po marynarkach nosic, tylko aby w kompie uzywac Ale oczywiscie ze sa wygodne - to fakt, z tym sie nie spieram. Podeslij komus taka plytke to z pewnoscia ja przetestuje i wtedy sie dowiesz.A nagrywarka BenQ (jak dla mnie) ma same zalety. |
|
|
|
|
|
|
#2519 |
|
activation expired ;p
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
Jesli chodzi o mnie to czasem uzywam(-alem) cd-rw 210 - wygodne jak szedlem do kogos z jakimis sterownikami cos zainstalowac itp - jak sie dorobie pendrive'a to pewnie by sie nie przydalo. No i z ciekawosci wzialem wlasnie Dysana CD-RW 210mb - odczytal dane na benku, skasowal w nero, ale juz nagrac nie chcial
Innych nie mam zeby sprawdzac. Niewatpliwie minus, ale dla mnie nie az tak bardzo istotny. Tylko czemu tak sie dzieje? Na wiekowej LG x4 wypalay sie te maluchy bez problemu, dziwne :/ Z tymi malymu dvd-rw jest tak samo? Bo chcialem sobie kupic jedna 1,4gb ![]() Teraz z innej beczki. Wczoraj przeszedlem sie do sklepu i postanowilem kupic najbardziej shitowata plyte jaka znajde Wybor padl na najtansza plytke za 99gr - Intenso DVD-R x4. Wzialem jedna sztuke, ot tak do zabawy ![]() Plytka pozwalala tylko na zapis x4 wiec tak zapisalem ja mp3 (ok 600 plikow) Co ciekawe w tescie jakosci plyta lepiej wypada przy x16 niz x4 ?? Zreszta zobaczcie na fotki:
|
|
|
|
|
|
#2520 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.11.2002
![]() |
Cytat:
)Uprzedzajac zachwyconych niezawodnoscia tych napedow pracuje w tym samym budynku, w ktorym sie miesci ogolnopolski serwis BenQ, wiec widze ile tego wala sie po korytarzach - nie ma rzeczy doskonalych, nawet te wspaniale napedy tez sie psuja - chociaz serwis door-2-door kusi i pozytywne opinie przeczytane na forum.
|
|
|
|
|
![]() |
|
|