![]() |
Cytat:
Nic dziwnego bo napalacie się za namową Sławka na te najnowsze biosy. Jak dla mnie najlepszy i najlepiej wypalający bios to B7P9. Na nowszych tez maiłem problemy ze skasowaniem płyty cd-rw 210 DYSANA , oraz duzo słabiej mi wypalał płytki DVD oba biosy T( i U9 moim zdaniem sa do DUPY (mając porównanie do P9). |
Cytat:
U Ciebie jest odwrotnie. Popraw i będą obrazki. :taktak: :) |
Cytat:
Co do B7P9 nie bede sie wypowiadal bo nigdy go nie uzywalem, ale na T9 i U9 nie narzekam - nie mam z nimi najmniejszych problemow :nie: Tak wiec nie wiem o co chodzi??? |
Cytat:
I ile one kosztuja ? Jedno male gowienko pewnie tyle, co kilka plytek DVD 4 GB :) Moze sie pomyliles z wyborem nagrywarki, wystarczyla by taka, co male plytki nagrywa :D buhaha Co do Safediska to sie zgodze. Choc mi to zwisa, bo ja nie mam dojscia do np. gierek z Empiku i ich nie kopiuje. A nawet jak sie jakas raz na 2 lata trafi, to Plexio ja przetnie :) |
Tak... tak. A mój Benek nie nagrywa DVD-RAM.
Więc kupiłem LG. Ale jazda. :spoko: :) |
Cytat:
-R DL też nie nagrywa więc trzymaj Neca3520A w zapasie :) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
A ja rozwiązałem problem :) Winny był zasilacz :tak!: Wsadziłaem do kompa drugą nagryware ( Liteona 832) i widziała płyty, wypalała, a przynajmniej próbowała wypalać :smutny: ,bo je poprostu psuła. Dzisiaj załadowałem Chifteca 360W i teraz dopiero wszystko działa :serdusz: Widzi, nagrywa, gra i buczy :zespol: Czyli jednym słowem BenQ nie pozwala nagrywać na kiepskich napięciach, czyli takie jakieś zabezpieczenie. :mruga: :matrix: A ja dosłownie :banan2: z radości. Chyba nawet szybciej rozpoznaje płytki o pare sekund, i troszkę lepiej nagrywa. A tytusdezoo chyba jakiś nadpobudliwy || każdego się czepia a mi psuje reputacje. Może by mu tak :smoczek: i do przedszkola |
Cytat:
Najlepsze jednak :piwo: ... może jednak dwa :piwo: :) |
Faktycznie, może :piwo: przyda się na lepszy sen. :)
Odnośnie testu jakości płyty. Czy może on być traktowany jako pewnik że dane nagrały się bezbłędnie i można np. usunąć ich kopie z dysku? Czy raczej nie do tego służy i w celu poprawności nagrania należy zwrócić się do innego programu? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja nagrywajac cokolwiek z dysku uzywam weryfikacji, a jesli robie kopie "plyta-plyta" to sprawdzam sumy kontrolne.
|
Dobra, w jaki sposób można spradzić sumy kontrolne? Jakim programem?
|
Cytat:
|
Cytat:
PS. Moja czarna lista "agentów" to jeszcze DanielP i Sight tych to wprost uwielbiam. :bicz: ^_^ ^_^ ^_^ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:34. |