![]() |
Ilość załączników: 1
Pastel 4x@8x.
|
Cytat:
A tak dokładniej, informuje mnie że ten soft działa tylko z nagrywarkami Benq. QScan v1.0. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:taktak: |
Cytat:
Cytat:
benq na slave na masterze siedzi lg i w qscanie mam od razu ustawiony naped benq (bez wybierania). |
Cytat:
Ma przyporządkowaną wcześniejszą literę oznaczenia napędu w kompie A QScan tak to identyfikuje Przykładowo: Master LG G: Slave BenQ F: :mruga: |
A tutaj mój Pastel
VerbatimPastel DVD+R x4 burn x8 1620B7U9 |
Coz... pastel jak to pastel:
Cud miod i orzeszki :taktak: :piwo: |
Cytat:
P.S. Tak na marginesie, nigdy bym nie przypuszczał że "Benq" wypuści taki udany napęd DVD-RW. |
Cytat:
benq h: lg i: :) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Vizzard i Dziura a gdzie wy te pastele kupujecie mozecie mi powiedziec ? a macie moze verbatima pastela 8x+ bardzo bym prosil o test ?
Spalilem jeszcze 1 philipsa 8x- na necu 8x (tyle sie dało maxymalnie) zeby z benq porownac.Płyta podobnie jak tamte w szybkim tescie dostala pozwolenie na 8x a nie dostala na 12x.I jest lepiej niz benq zarowno w ocenie jakosci jak i tescie odczytu ktory jest idealny Benq chyba gorzej od neca pali minusowe plytki Ogolnie 1:0 nec |
Cytat:
nie mialem niestety przyjemnosci palic na pastelu o indeksie 8x. ten z indeksem 4x pali sie bardzo dobrze przy predkosciach 8x i 12x (nawet lepiej niz przy 4x). |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:36. |