![]() |
Cytat:
Bo jeżeli ogólnie - to w tym temacie raczej mało jest o kiepskości tego modelu :czytaj: :D |
Cytat:
|
Cytat:
Po restarcie kompa zainstalują się ponownie same i może będzie poprawa Jeżeli nie - myślimy dalej :idea: :taktak: |
Cytat:
No i może jakieś nero, które istnieje, np 6.6.0.16 ;) :piwo: |
Cytat:
kanały ide przeinstalowałem bo były od nforce, zmieniłem mna orginalne od windy (xp) |
Najpewniej używać ForceASPI 1.7
Z v1.8 są czasami problemy, ale na to nie ma reguły :nie: Po prostu nie wszystkie programy współpracują z v1.8 |
Cytat:
http://www.cdrinfo.pl/software/stron...?id=1191040335 i wszystko działa bezproblemowo :) |
Ilość załączników: 1
Tak mi się nagrał verbatim, nagrywany 4X w nero, nagrany plik z filmem.
Chyba nie jest najgorzej. W Qscan pokazało że mogę go nagrać 16X a np. TDK z indeksem 16 pokazało że moge nagrać tylko 8. Powiedzcie z jaką szybkośćią wy nagrywacie filmy na dvd ??. |
Cytat:
Jedni śmigają x16 - bo po to jest A inni z uporem maniaka chcą nagrywać tylko x2 :D A tak naprawdę zależy to od płytek na których się nagrywa I od wyników które się na owych uzyskuje Jeżeli o mnie chodzi - obecnie raczej już nie schodzę poniżej x8 I tak chyba najczęściej kręci się mój RECORDER :taktak: :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
Spróbuj na począ tek odinstalować kanały IDE - niech komp ci sam jeszcze raz je wykryje Może to pomoże :taktak: A co do płytek to najczęściej lecę na eProformance DVD+R x8 i palę je x8 lub x12 :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli coś masz skopane - to faktycznie szkoda płyt :| |
Ilość załączników: 2
Płyta dvd tdk z indeksem 16X nagrywana 4X, plik nagrywany to fiulm dvd. Porostu masakra, a nagrywaem ostatnio jeszcze minusa dla próby, verbatima to błędy były bardzo duże, u was też minusy gorzej się wypalają??
Drugi obrazek to płyta verbatim dvd-r ze szpindla nagrana 4X. Nie wiem już o co to chodzi. Kanały ide miałem na sterach od nforce, przeinstalowałem na stery od windy, nowe forceaspi i taka kaszana. |
Ilość załączników: 3
TDK chyba schodzą na psy. Wszystkie palone x 12 i wszystkie z jednego szpindelka :'(
Płytki palone były DVDecrypterem jedna po drugiej w kolejności 3-2-1. i właśnie ich jakość spada w tej kolejności, czy to nie dziwne? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:27. |