![]() |
Cytat:
|
Cytat:
:) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
nie nie to DATEX vel HIT o platimum pisalem ze nie skanuje i rekomendacji tez nie dostaje na palenie na 12 x ale wyniki same mowia za siebie |
Cytat:
:) |
i test jej a co do skanow to nie robie ich i tak platimum pala sie na 12 x Pieknie
|
[QUOTE=mensir67pl]dostalem taki komunikat kliknlem ponow probe
i plytka dale zaczela sie wypalac ;) za moment test |
Cytat:
A jak robią producenci płytek. Tak samo. A póżniej to g...no trafia na rynek. I przybywa pytań dlaczego. Często odpowiedź jest jedna. Płytka ... Dlatego testy są tak ważne. Nie muszą dla wszystkich. Dla mnie tak. Myślę, że wkrótce wypalanie z wysoką jakością dla wielu będzie miało podobne znaczenia jak dla mnie. :taktak: :) |
Cytat:
No czyli wszystko jasne ^_^ Jak Ty nam pokazujesz selekcjonowane plytki to nie mozna sie dziwic ze masz takie wyniki :> Wiesz... jak kupuje cake 100 plyt, to nagrywam na nich jak leci, a nie ze sprawdzam, testuje i jak mi brzydko sie nagra to w kosz, a jak ladnie to na forum ^_^ Wybacz, nie nagrywam duzo, przez troche ponad rok wypalilem jakies 150-200 plyt i do dzisiaj nie chodza mi 2 - hawki na AN31 - jak dla mnie najgorszy syf. Reszta, czyli Platinum, Verbatimy, TDK, Esperanzy, MMore, Hawki, itd. chodza. Z tego te ostatnie nagrywalem najwczesniej czyli ponad rok temu. Nie stac mnie na to zeby wyrzucac co 3-4 plytke :blee: Fajnie ze jestes zadowolony z Benq. Powiem wiecej-gdybym dzisiaj kupowal naped to nie wiem czy z ciekawosci nie wzialbym wlasnie jego. Prawdopodobnie jest to dobry naped i z checia sam bym go potestowal :spoko: |
Cytat:
Ludzie czy Wy naprawde myslicie ze za kilkadziesiat lat bedziecie odczytywac dvdr? ^_^ Bez jaj. Za kilkanascie/dziesiat lat w powszechnym uzytku beda hologramy itp. cuda :spoko: |
Cytat:
a niestety chcac nagrac plyte i poswiecic godzine na jedna to lekka przesada bo dla mnie palnik ma palic dobrze na dobrych plytkach i to nie w godzine lecz szybciej. |
Cytat:
I tak u mnie pozostanie. Nie wypalam dużo. Kilka tygodniowo. Testuje płytki jak komputer jest nieużywany. Opisuję je i póżniej nagrywam. Przybywa doświadczenia i pewność co należy zrobić aby uzyskać wysoką końcową ocenę. :spoko: :) |
Cytat:
|
slawek ale jakby tak mieli wszyscy testowac plytki przed nagraniem to nagranie jednej plytki dvd zajmowaloby godzine - a plytka ma sie wypalic w chwile i ma chodzic :>
|
Cytat:
Hewlett Packard +Rx4. Test czystej płytki przed nagraniem: http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=13794&stc=1 Hewlett Packard +Rx4 palony 4x. Test przy ECC = 8/8 http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=13795&stc=1 Test pokazuje zależność błędów TE na błędy PIF. Minimalnie większe błędy PIF na początku skanu płytki to zasługa większych błędów TE. Końcowa ocena wysoka 96/100 punktów. :spoko: :) |
slawek ale ten verb minusowy to chyba pastel bo napewno nie zwykly minus bo ma inne oznaczenie zwykly minus :>
Verbatim DVD-R x4 ma oznaczenie MCC01RG20 :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:57. |