![]() |
Cytat:
|
Świecenie diody było też zdaje się w Asusie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Sam b. ostrożnie podchodzę do tematu trwałości, bo mam ostry uraz do philipsa i nie bardzo podoba mi się świadomość, że mam napęd z naklejką, na której widnieje napis "....Philips..." Ale napęd ma 2 lata gwarancji, jak padnie to go zmienie ;) . Cytat:
|
Cytat:
Moze u nas na Pomorzu sa inne? Sa jakies kody czy miejsce produkcji? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Niee czemu siejecie propagande || SAMSUNG bedzie najlepszym wyborem :tak!:
za: Dozywotnia gwarancja ;) przeciw: wszystko inne :piwo: tak wiec polecam samsung || Pozdrawiam |
Cytat:
1. Nie musi mieć w biosie nagrywarki wpisanego nośnika aby dobrze go nagrać - technologia solidburn. Nie mają tego inne nagrywarki (wyj, to Plextor 740 - ale to też benq). 2. Możesz dokładnie przetestować nagrane płyty dvd-/+r/rw. Jakby zwracał błędy C2 dla cdr to byłoby super. Pioneer tego niestety nie umożliwia (a przynajmniej nie w takim zakresie). 3. Korekcja błędów / zdolność do odczytywania płyt - w testach wypada lepiej od Pioneera. 4. Tańszy. Większość płyt pali bdb. Rzeczą niepewną jest trwałość, ale niestety w przypadku wszystkich firm jest to rzecz niepewna :( . |
Płyty takie kupisz w MM cake 25szt za 35 zł.
Płyty po włożeniu rozpoznaje szybko :) |
Gdzie kupic takie TDK aby byly takie wyniki?
Moze moj egzemplarz tak zle pali. A czy w tym SB trzeba najpierw odczytac plyte (test) aby zapisal ja sobie w bazie? Czy jak. Cze trzeba palic plyty przy wlaczonym Qsuite? Nikt nie chce nic wiecej napisac. Czyzby wszystko na wyczucie? |
Ilość załączników: 2
BenQ 1640 wypala bezbłędnie. :spoko:
TDK +Rx8 palony 4x SolidBurn bios BSLB Nero 6.6.0.16. http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=25799&stc=1 http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=25800&stc=1 Powtarzające się błędy PIF w okolicy 2.5. To fizyczne błędy nośnika. :) |
Cytat:
aha zawsze kupuje verbatimy albo tdk wiec to jak nagrywarka wypala na innych plytach mi wisi - no i mialem nagrywarke cd firmy LG i jej korekcja bledow byla tak tragiczna ze teraz to dla mnie priorytet! w sumie fajnie by bylo jakby szybko rozpoznawala plyty i byla cicha... czy w zwiazku z tymi lamerskimi wymaganiami nadal benq jest godny polecenia? znam ten test ale po testach chipa i kilku wpadkach (z roznymi rzeczami) powiedzialem sobie ze nigdy wiecej nie bede sie kierowal testami... p.s. ten pioneer chodzi po dma mode 4 - nie wplywa to ze jest szybszy od benQ? |
jak uczyć go??? mnie nic się niechce uczyć qsuite jak listę mam pustą tak dalej mam pustą
gdzie można kupić boxa czarnego albo oema?:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:25. |