![]() |
Cytat:
:pytanie: |
Zgadza się. Z tą różnicą że Ja mam w spindelku 25 szt.
|
Cytat:
Czyli na wałku? Czy raczej w cake'u 25? :pytanie: |
spindel - taki czopkek na podstawce i na to sie płytki nakłada :)
zdjęcie podobnego - tylko że 50 sztuk. http://img484.imageshack.us/img484/4...57057kh.th.jpg |
Cytat:
Szpindel - czyli inaczej płyty z wałka - to ileśtam sztuk płyt bez żadnego pudełka, a jedynie owinięte w folię :D :mruga: |
Oooo
No to się czegoś nowego nauczyłem - zawsze To dla mnie był spindel.... Thx za info. |
Cytat:
:mruga: |
Ilość załączników: 1
Titanium DVD -R nagrywane 8x
|
Nie wygląda ten skanik za ładnie niestety.
|
Cytat:
Można by zmienić kolory na jakieś żywsze i usunąć tę czerń :> || |
Ilość załączników: 1
Titanium -R palone x4
|
Jakieś nie specjalne te Titaniumy. Po ile wychodzą za sztuke?
|
Cytat:
Używam je już z 1 rok, mają tą zaletę, że 100/100 przechodzi weryfikację zapisu. U mnie takiego wyniku nie mają ani Platinium ani Verbatim ani TDK ani Dysany ani Sony ani EMTEC ani Hawk (tych już 1/2 roku nie wypalałem). Coś za coś jak widać na skanach. |
Może ktos ( :> ) dokona komentarza mając dwa wykresy nagrywania x8 i x4
Biorąc także pod uwagę zaistniały jitter :czytaj: Zawsze jeszcze można zwalić na niejednorodność jakości kolejnych płytek Ale w tym przypadku wolniej chyba nie znaczy lepiej, nie? :> :mruga: |
Cytat:
Długości filmów też są różne. Zawsze uważałem, że wolniej znaczy dokładniej ??? Czyli nagrywałem o jeden stopień niżej niż pisze na płytce. Chciałbym teraz wywołać krótką dyskusję: jak nagrywać (szybko, wolno, inne przymiotniki...) tak aby nagrywać dobrze (bardzo dobrze itd). Chodzi mi tylko o własne wnioski i spostrzeżenia. O nic więcej... Żadnych poddekstów czy elaboratów :piwo: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:31. |