![]() |
Cytat:
mam tylko właczony dla nieznanych, a mimo to MCC004 jest przydzielane właśnie jakby do nieznanych :ysz: to co wyłaczyc dla nieznanych też i wykasować mu z eeproma to czego juz sie nauczył?? |
Ilość załączników: 1
a tu kolejny Pastel DVD-R Verbatima palony godzinke temu 4x..płytka wypchana po brzeg..i ta jakość :) mniam :)
|
nagrywałem dzisiaj filmy na płyte DVD + Verbatim x16 z prędkością x4, zajeło to 15 min,
- czy to zdrowe dla nagrywarki żeby pracowała za jednym zamachem 15 minut ? - czy mam zwiększyć prędkość zapisu czy dalej mam nagrywać z prędkością x4 ? - jaka jest pojemność płyty DVD ? ( 4,3 GB ) ? |
Po lewej bocznej stronie nagrywarki sa dziurki. System chłodzenia wlasnie na takie dlugie nagrywanie.
|
Witam
Mam takie szybkie pytanie, Przy nagrywaniu co jakiś czas (w sumie dość często patrząc na ogół czasu nagrywania) skacze mi do 32% albo do 23% poziom bufora nagrywarki, podczas gdy spada nagrywarka zaczyna wydawać dziwny dzwięk, nie wiem do czego może być to podobne, ale taki dość piskliwy odgłos. To jest normalne ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale jakby choć jeszcze jedna osoba się wypowiedziała na moje pytanie to byłbym spokojniejszy :) Mam wypalarkę od niedawna, przyzwyczajony do cd-rw co tam skok do 95 był nie dopuszczalny :) więc dziwią mnie te piski i spadki bufora....
|
nagrywałem dzisiaj filmy na płyte DVD + Verbatim x16 z prędkością x4, zajeło to 15 min,
- czy to zdrowe dla nagrywarki żeby pracowała za jednym zamachem 15 minut ? - czy mam zwiększyć prędkość zapisu czy dalej mam nagrywać z prędkością x4 ? - jaka jest pojemność płyty DVD ? ( 4,3 GB ) ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym - witam po przerwie, długo tu nie zaglądałem, teraz jak mam BenQ to możecie liczyć, że od czasu do czasu parę testów wrzucę :-) |
Cytat:
Warto przeczytać : http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...85&postcount=2 :czytaj: |
http://img430.imageshack.us/img430/5...ytuu1yb.th.jpg
Nie powiem że mnie ten wynik zadowala.... TDK DVD+R Może z moją wypalarką naprawdę coś jest nie tak ??? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:48. |