![]() |
Cytat:
Stery do mobo zainstaluj |
witam!
własnie kupiłem BENQ 1655, w sumie to zamówiłem i dopiero w środe bede ja miał. orientujecie sie moze jakie plyty sa najlepsze do tej nagrywarki? (jaka firma) |
EmilLeon czytałeś ten wątek od początku ? czy tak sobie tylko wpadłeś z @#$@# pytaniami ?
|
Cytat:
W srode bedzie mial nagrywarke wiec ma sporo czasu zeby przejrzec ten jakze dlugi temat. Nic tylko :bicz: |
Witajce panowie. Mam Benq DW 1655. Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem " chciałem nagrać dane na płytke DVD ACTIVE JET -ponoć te płyty to jakiś szmelc- i podaczas nagrywania w NERO przy 2-3 % wywala błąd, że zapis się nie powiódł wie ktoś, co może być przyczyną?! SolidBurn off ,WOPC off ?! dziękuje za jakąkolwiek rade ;) pozdrówka
|
No to chyba sam sobie odpowiedziałeś
Cytat:
|
szmelc - szmelcem :bicz: ale czy to czasem nie wina sprzętu ??? Mial ktoś z tą marką nośników (Active Jety) różne przeboje ?! :O ?!
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Verbatim DVD+R 8x Lightscribe (MCC03)
QScan http://img6.picsplace.to/img6/14/qs_...CC03_r8xLS.PNG Palony @8x w Nero 7 http://img6.picsplace.to/img6/14/dq_...CC03_r8xLS.PNG |
Czy do dołączona do nagrywarki 1655 wersja Nero OEM Suite 6 obsługuje Lightscribe? Jak można włączyć tą obsługę? Aktualizacja nic nie daje, to samo instalacja Lightscribe Host Software.
Z góry dziękuję za pomoc. |
Zapewne masz wersje DEMO. Tak wiec uzyc odpowiedniego cd-keya. Skad go zdobyc? "Szukajcie a znajdziecie..."
|
Ja zainstalowałem to dołączone Nero obsługa LightScribe chodzi bez problemu
|
Od dzis jestem Szczesliwym posiadaczem Benq 1655 :serdusz: MODEL: DW1655 No:0BI ... hmm Firmware update'owac na BCDB?
|
Cytat:
|
hehe :) jeszcze małe pytanko u mnie Benq widzi jako Stacje Dysków CD jest ok ? bo DVD odcztuje i Cd tez... ale wolałbym jakby pisało Stacja Dysków CD/DVD :) a jak sie zaupdatetuje ten firmaware to traci sie Gwarancje ?:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:02. |