![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.01.2005
![]() |
![]()
Hellov. Mam pewien proglemik...
![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Data rejestracji: 03.10.2004
![]() |
oczywista przy tak mocnym sprzecie bez problemu powinno nagrywać
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
"...mocnym sprzęcie..." --> lekka nutka ironi
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
troche nie ten dzial... ja polecam NEC 3500A - nie mam, ale slyszalem o niej duzo dobrego.. sam mam TDK 880N [jest podobno na bazie tego NECa
![]() wujek ma tez Pioneer 108 i tez smiga ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
jak na moj gust to ten sprzet jest w pelni wystarczajacy - pod warunkiem ze nie ma sie dysku 5400obr. (fuj kumpel ma takowego 4x -dvd-i to sie tnie....fuj, błeee, .....) - ramu w sam raz i cpu tez wystaczajace
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
![]() |
#8 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cytat:
![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
No to się ciesze, że komp jest dobry, tylko jeszcze się zastanawiam nad wyborem nagrywarki... Zastanawiałem się nad propozycją Smartek'a (NEC 3500A lub Pioneer 108) i się teraz zastanawiam nad Pioneer'em. Hmmmm... Widze że gorzej sobie radzi z cd, ale w sumie od tego mam inny napęd... Za to NEC tańszy - wszystko ma wady i zalety. Jeszcze musze się zastanowić. A może jeszcze jakieś inne propozycje??
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
![]() |
Cytat:
Wymagania systemowe Pentium 700 MHz (lub szybszy) 128 MB lub więcej 5 GB lub więcej wolnego miejsca. (Wolne miejsce do zapisu zależy od ilości danych) Enhanced-IDE (jako podstawowy slave, dodatkowy master lub slave). Wymagane miejsce połówkowej wysokości 5,25 cala Wymagane gniazdo +5V/ +12V Windows 98/2000/ME/XP (Home Edition / Professional), Direct X 9.0 lub wyższy* CD-R : Zalecane LG, Mitsubishi Chemical, Verbatim, Taiyo Yuden, TDK SKC. CD-RW : Zalecane LG, Ricoh, Mitsubishi Chemical, Verbatim. DVD-R : Zalecane FujiFilm, Maxell, TDK. DVD-RW : Zalecane JVC, Mitsubishi Chemical, TDK. DVD+R : Zalecane Taiyo Yuden, Maxell. DVD+RW : Zalecane TDK, FujiFilm. DVD-RAM : Zalecane Maxell, Panasonic. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
![]() |
Maj3. Ten post mi się podobał. Ale możesz mi powiedzieć skąd bierzesz takie dane?? Poczytał bym sobie...
|
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
![]() |
thnx...
|
![]() |
![]() |
#14 |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
TAK polecam LG jak chcesz wyj***** kase w bloto, mialem 3 napedy LG kazdy nie pojezdzil dluzej niz 1 rok LG CD-ROM 52X, CD-RW 16X i CD-RW 32X, nie polecam tego czegos....... lubisz ryzyko prosze bardzo ale na dluzsza mete to lepiej cos pozadnego. swojego liteona kupilem za cok kolo 350zl i jestem narazie zadowolony, ale dzis kupilbym NEC (ew. pioneer, sony)
nigdy: LG Elektroshit Shitsung tak ja radze, kazdy ma swoje upodobania ps. kumpel kupil nagrywarke Shitsunga 16X -dvd- mial ja caly miesiac na gwarancji dostal nowa(wymienill sobie po znajomosci na NEC i mowi ze roznica niebo a ziemia) |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
![]() |
Cytat:
własnie nagrywarki dvd lg robi ok. zreszta swoja mam dobrze ponad rok i zero problemów |
|
![]() |
![]() |
|
|