![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
sprawa jest niebezpieczna - będę w pobliżu sklepu z BenQami :>
|
Cytat:
|
zobaczymy ;)
|
Cytat:
1. fakt iz wiecej uzytkowników posiada LITEONy to tylko dlatego iż litki były zawsze tansze!! 2. właśnie poprzez sianie takiej propagandy ze niby Liteony są lepsze duzo ludzi sie nabiera!! 3. jeszcze raz powtarzam iż liczy się jakość nagrywarki taka jaka wychodzi z "pieca" a nie zmodowana. 4. nie sądze abyś miał aż tyle palców zeby NAS policzyć :) 5. a LG lepsze jest chociażby pod względem: - szybkości zgrywania plików na dysk - korekcji błędów (odczytu) - szybkość ripowania - o możliwosci nagrywania na nonemach (kiepskich płytach : czytaj : najtańszych) .................. mógłbym tak dłużej ale czas mnie goni :) |
Cytat:
A co do LiteOn vs LG to mialem juz litki 411, 451, 1213 i teraz dostalem z programu partnerskiego 1673. LG jeszcze nie mialem, ale jezeli prawda jest to, jak go opisuja posiadacze i serwisy internetowe, to jest lepszy. Z tych co ja mialem najlepiej spisywal sie 451 bez podkrecen. |
Cytat:
|
BenQ :spoko:
|
@VIZZARD
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
1.Mowilem o tym forum a nie o ogolno europejskim czy tez us :) 2.Nie koniecznie zalezy w jakim sklepie kupujesz ja kupie ci liteona i zrobie z niego plexa || wstarczy zobaczyc jakosc nagrania plyty przez liteona a testowana przez plexa :) 3.Kolego obudz sie czy ja gdzies napisalem ze liteony sa lepsze to wy spece od LG powiedzielisci ( pare postow wyzej) ze one sa najlepsze :) 5.Tak lepsze pod wzgledem twoim a nie calosci :D patrzysz na swojego LG i sie podniecasz jaki to ty sprzet posiadzasz :serdusz: ktory ma korekcje szybki r.i.p jasne mozliwosc nagrywania nawet na mediastore :D ..... ja moge bardzo dlugo i czas mnie nie dogania bo nie mam LG oj przepraszam jednak mam :D p.s rozsmieszyles mnie tym niesamowicie :rotfl: : - korekcji błędów (odczytu) - szybkość ripowania zapraszam tu : http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...&page=46&pp=15 i tu: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...&page=47&pp=15 oraz: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...&page=47&pp=15 |
Cytat:
Po pierwsze! do znudzenia bede powtarzał ze porównuje litka i lg takie jak wyszły z pieca! porównywanie zmodowanego Liteona do orginalnego LG jest kompletnym nonsensem i niedorzecznością, rozbawiasz mnie tym kompletnie :rotfl: Po drugie nigdy nie twierdziłem ze LG jest the best, tylko ze o niebo lepsze od Liteona (DVD-RW, nie mylić z CD-RW). Sam miałem wczesniej litka i neca i oba poszły do serwisu, litek nie wypalał tak jak trzeba az w koncu padł a nec chodził jak kosiarka (pozatym nie obsługiwal booktype). Jako iż w prolinie nie mają pioneerow i benqow a plextor jest za drogi kupilem LG i zero problemow. Po trzecie Moim zdaniem chierarchia jest nastepująca: 1. Plextor 2. Pioneer 3. Benq 4. LG ... ... na reszte odpowiem którko i zwięźle: jak tylko ktoś z moich znajomych kupi liteona zrobie testy ich obu i wrzuce na forum, puki co wszyscy co mieli Liteny pozbyli sie ich. |
Pionieer DVR-110 czy BenQ DL DW 1640 ??
Najwieksza roznica pomiedzy tymi nagrywarkami to tryb transmisji (interfejs). W przypadku Pionneer'a ATA100, w przypadku BenQ ATA66.
Potrzebuje (a moze w koncu nalezy sie zaopatrzyc w nagrywarke DVD :D) zakupic na dniach, poki rodzice daja kase :D z gory dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam grasiu |
Cytat:
ad 2. Nigdy nie testowałem jak się sprawuje GigaRec. Zaraz może sprawdzę :> |
Cytat:
p.s ty lepiej nie biesz sie za porownanja kup sobie chipa i to ci wystarczy :) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:02. |