![]() |
wszystko zalezy od egzemplarza na ktory traficie :tak!:
jeden jest lepszy inny gorszy, a trzeci calkiem super :mruga: |
No właśnie . :peace: Nie dla nerwowych !!!
Dlatego zastanawiam się nad tośką a może i nad pionkiem bo niedługo może się zdarzyć, że 812-tka zostanie mi odebrana :buu: Co ciekawe ta sztuka chodzi najrówniej na biosie US0Q i on jak na razie zostaje.... Jakoś o tych wszystkich litkach 16XX coś za dużo nieciekawych rzeczy ludzie piszą. Kumpel kupił sobie w listopadzie 1633 i ma już problemy z drugą (pierwsza padła po parunastu płytach) |
Cytat:
Ja jako jedyny (moze znajdze sie jeszcze ktos) mam 812 przerobiona na 832 ani razu jej nie wymienialem bo pali bardzo dobrze wykresy mozna zobaczyc na forum a co do nec'a to mam mieszane uczucja jest dobrym naped ale ja bym kupil pionka(lepsza optyka:)) jak juz mialby byc chip nec'a :D Jeszcze jedna rzecz litki mozna modyfikowac do woli poprawiajac samemu osiagi by palil jeszcze lepij a z nec czy pionkiem tego nie zrobicie a takze wiele mozna sie przy litkach nauczyc :) Uwaga litek nie jest dla nerwowych ludzi :D |
Cytat:
Nie wiem, czy to wina wadliwego egzemplarza, ale Litk'a to ja teraz obchodzę szerokim łukiem, kupiłem 1653 i miałem same problemy, a to źle wypalił (z błędami - i uprzedzając nagrywałem na TDK i Verbatimach), TDk 8x, wypalał dobrze z prędkością 4x, 8x krzaczył, oraz parę innych "Michałków". Kumpel testował Gigabyte'a, który jest oem'em Litka, na 3 wypalone DL (do testów) wszystkie trzy poszły do piachu, z czego jedna była odczytywana w tej nagrywarce, ale tylko w niej, bo inne napędy i stacjonarki jej nie mogły odczytać. Dlatego zmieniłem na NEC'a 3500A i mam spokój. Litek zaczął być za dużą "masówką", do tego dochodzi przecież produkcja dla innych firm i sprzedaż pod ich szyldami. Na czymś musieli zaoszczędzić i podejrzewam, że na jakości :( Ale jak mówię, to moja subiektywna opinia i inni mogą być bardzo zadowolieni ze swoich palników. pozdrawiam, |
Ja nie Legion, ale też odpowiem :)
1653 bym brał, co za różnica, pare piwek mniej :) |
Legion a co ty byś wybral z tych 3 palnikow
ps.Dopiero teraz zerknąłem na czas - porządni ludzie pracy już pewnie śpią a ja sie urlopuje |
Cytat:
EDIT: Ale z drugiej strony jak sie da 1633 na 1653 to moze uda sie codeka ale cos nosem kreca :D |
Cytat:
|
Teraz to już calkiem zgłupiałem - znowu mam wybor między trzema palnikami:
1.Pionek108 2.Benq1620 3.Litek1673 - a litka już odstawiłem i nagle jak boomerang powrocil z innym numerkiem (pewnie z1633 i1653 też by był 1673 ale cena kusi) może nawet bardziej dopracowany. |
Dobra, wybrałem firme - LiteOn, tylko teraz model.
1633 czy może 1653 ?? 1653 chyba niewiele droższa więc chyba ją wezme. Co o tym sądzicie? |
Cytat:
W końcu masz jakiś "ludzki" avatar :taktak: Ależ ten rower mnie wkurzał :zly: :mruga: |
W czym jest lepszy od "innych" :O
? |
Czyżby był tak wspaniały?I czy aby napewno już w sprzedaży w Polsce?
|
Cytat:
Dla wszystkich zdezorientowanych nie pisac juz co kupic KUPOWAC NAJNOWSZY LITEON DVDRW 1673S! nie ma innej alternatywy ;) |
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38393300 :ysz: --> LiteOn 1673S jest juz w sprzedaży ??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:29. |