![]() |
No to zamówię Pioneera 109.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
a może jednak BenQ? a może poczekać na nowe modele? nie Podejmuj decyzji pochopnie! Zastanów się dobrze! ;) |
Cytat:
Alfabetycznie to nie do końca;) Jedynka to B ale czwórka to L:) |
tak BeneQ LOL - koniec na l
|
Dlaczego Benq? Czy jest trwały i długo będzie działał? Mogę zaczekać z decyzją kilka dni. Samsug działał 2 tygodnie, Liton 1653 4 miesiące.
|
Cytat:
Czy taka kolejność lepsza? 1. Benq 2. Pioneer 3. NEC 4. LG |
dobra panowie naczytalem sie teraz waszych wypowiedzi i juz sam nie wiem co wybrac :) jednak ciezka rzecz kupowanie dvd-rw :)
na poczatku bylem zdecydowany wlasnie na plextora'a px 716a wiadomo plextor to plextor, najlepsza marka cd/dvd-rw, ale jak sie okazuje jedna juz nie taka dobra jak kiedys. z tego co pisaliscie i z tego co znalazlem to okazuje sie ze sporo jest problemow z nia i zalezy czy trafie na dobry model czy tez nie, no i ta cena 415zl, chociaz gdyby faktycznie byla najlepsza to wydalbym nawet te 415zl. z drugiej strony za ta cene (a nawet taniej) moge kupic np. nec'a 3520a i do tego dvd-rom liteon'a, co mysle takze nie bedzie takim zlym wyborem. poniewaz nie bede tak katowal rw dzieki temu ze bede mial dvd-rom nagrywarka teoretycznie posluzy mi dluzej, chociaz tez nie jest to w 100% pewne :/ no i jestem w kropce nie wiem co wybrac :/ ed tylko nie pisz mi BenQ :D musze miec nagrywarke ktora mozna kupic we wrocku blisko rynku, a tam blisko jest proline i arest, wiec raczej wybieram z nagrywarek ktore sa w obu tych sklepach. prosze o dalsze porady bo ja juz nie wiem co mam robic, dzieki . . . |
Na Litonie 1653 nagrałem około 50 płyt przez 4 miesiące a do odtwarzania mam Liton 167T. Czyli nagrywarka służyła tylko do zapisu płyt i zakończyła swój żywot.
Teraz wybór zawężam do Benq 1620 i Pioneer 109. |
a 1653 Bedziesz wyrzucał? :>
ja wezmę na złom :ja_chce: |
Cytat:
|
Cytat:
W koncu sie pojawil :D http://www.znak.pl/pages/show_produc...ecND3540A+bulk http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=18030 |
Cytat:
|
Mam pytanie jeszcze, bo daliscie mi do zrozumienia, ze lepiej wziasc pionka 109
Mam w sklepie 2 modele 109 i 109D ktory jest lepszy ? 109D jest troche drozszy. pozdr, |
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:20. |