![]() |
Cytat:
|
Cytat:
w sumie racja, jaka nagrywara bym mogl sobie zrobic kopie bezpieczenstwa wszystkich moich ryginałów |
Czytałem, że LG robi kopię SD 3.
|
wiem że to głupie pytanie i wogóle.....
mam pytanko może głupie i oczywiste ale jak zupgrejdować (hehe) pioneera 109 do tej wersji firmware 1,4 czy jakoś tak ....help ;)
|
|
Cytat:
|
Mam pytanko kupiłem w końcu Pioneera 109 i chciałem zapytać kogoś kto go ma czy jest tak samo jak u mnie. Mianowicie zmieniłem bios na 1.40 i na przykład złotych Hawków wogóle nie rozpoznaje, inne ok w sumie to Hawki są badziewiaste ale tak z ciekawości pytam czy to jest we wszystkich Pioneerach.
|
Mam jedno pytanie po jaki kit od razu po kupnie nagrywarki zmieniać firmware na nowsze??? bo nie wiem
|
Cytat:
nie tylko na pionkach, nie tylko........ |
Cytat:
|
ja mam 109 ale takich badziewi jeszcze nie nagrywalem....
|
też mam pioneera 109 ale też jak koledzy hawkaczy nie odważyłem się nagrywać......hehe na razie paliłem tdk i platinumy i pali gites..... :piwo:
|
no bo te plyty pala sie zawsze dobrze a hawki to jak chca :D
|
Witam!
mam ogromne wahania co do kupna odpowiedniej nagrywarki...po przeczytaniu kilkunastu opini ,recenzji,testow doszłem spośród wielu modeli nagrywarek DVD na rynku wybrałem te 3: NEC 3520A Asus 1608P BenQ 1620A proszę o jak najwięcej opini gdyż bardzo ułatwi mi to wybór odp. sprzętu i proszę nie pisac o innych modelach ...pozdro. |
Benqa :spoko:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:55. |