Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   DLA NOWYCH USEROW !!!! z pytaniem co kupic za nagrywarke DVD!!!!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f15/dla-nowych-userow-pytaniem-co-kupic-za-nagrywarke-dvd-44017/)

split7 23.03.2005 14:56

Witam serdecznie ... zakup jakiej nagrywarki byscie mi polecili ... mam zamiar palic duze ilosci gier na PS2 ;)

legion 23.03.2005 11:22

Cytat:

Napisany przez Lutnik
www.cdrinfo.com nie zachwyca się tak Pionkiem 109D ... nie jestem biegły w Angielskim, macie jeszcze jakieś recenzje tej wypalary?

czemu nie jest tak zle dobra nagrywarka wysokie noty ma :D

Lutnik 23.03.2005 10:43

www.cdrinfo.com nie zachwyca się tak Pionkiem 109D ... nie jestem biegły w Angielskim, macie jeszcze jakieś recenzje tej wypalary?

legion 22.03.2005 11:27

Cytat:

Napisany przez Oktawian_15
nie jestem tego taki pewnien , jesli chodzi o wybor nagrywarki to najczesciej pada na LG , NEC lub BENQ . i taka jest prawda ! ! !
pozdrawiam :piwo: ;)

Teraz dopiero ale wczesniej najwiecej ludzi kupowalo liteona i nadal maja wysoka sprzedarz w Polsce ale jak mowie poczekajmy niech ludzie kupia wiecej lg zobaczymy co bedzi juz pojawilo sie pare problemow z nimi na forum.
Ja sam mam lg takze przez moje lapy :) przeszedl nec,benq,plex,asus,gigabyte a czemu wybralem liteona juz pisalem o tym:) do kobinaci.Mam 812 ani razu nie servisowan modowano na 832 wykresy moje sa na forum i widac ze nie odbiega wcale od innych nagrywarek a nawet pali lepiej.
Ale druga sprawa juz tez poruszana na forum przez mnie ze na rynku jest juz tyle nagrywarek ze praktycznie pala one podobnie nie ma miedzy nimi duzych roznic. :piwo:
Cytat:

Napisany przez kataryniarz
Proponuje zobaczyc sonde na glownej stronie ^_^

Oktawian_15 ma racje :spoko:

no ok moze zla forme uzylem :) ale napewno nie mieli takie sprzedazy jak liteon mial albo ma ale swiat sie zmienia :)
popatrz na liteon :) jaki procet nie do pobicja jak narazie :D na cdrinfo.pl w sadzie :)

Oktawian89 22.03.2005 07:43

Cytat:

Napisany przez legion
no teraz troche przesadzasz bo nikt nie kupuje lg i dlatego ale jakby kupowalo ich tyle ludzi co liteona to bys zobaczyl co by sie dzialo na forum :D

nie jestem tego taki pewnien , jesli chodzi o wybor nagrywarki to najczesciej pada na LG , NEC lub BENQ . i taka jest prawda ! ! !
pozdrawiam :piwo: ;)

kataryniarz 22.03.2005 07:17

Cytat:

Napisany przez legion
no teraz troche przesadzasz bo nikt nie kupuje lg

Proponuje zobaczyc sonde na glownej stronie ^_^

Oktawian_15 ma racje :spoko:

shadow_ 21.03.2005 21:34

Bierzcie Neca i wszystko :)

Nec 3520A Rox !

legion 21.03.2005 19:59

Cytat:

Napisany przez Oktawian_15
wieze ale to ma byc do 300zł!!!!!!! wiec plex chyba odpada :D lg mozna kupic juz od 219 zł :P pozatym na forum jest NAJMNIEJ NIEZADOWOLONYCH UZYTKOWNIKOW LG !!
to o czyms swiadczy
pozdrawiam

no teraz troche przesadzasz bo nikt nie kupuje lg i dlatego ale jakby kupowalo ich tyle ludzi co liteona to bys zobaczyl co by sie dzialo na forum :D

Oktawian89 21.03.2005 19:54

wieze ale to ma byc do 300zł!!!!!!! wiec plex chyba odpada :D lg mozna kupic juz od 219 zł :P pozatym na forum jest NAJMNIEJ NIEZADOWOLONYCH UZYTKOWNIKOW LG !!
to o czyms swiadczy
pozdrawiam

zorg 21.03.2005 19:29

mam obecnie 4 dvd+rw(plextor, 2 liteon, sony) w domu( mialem jeszcze 2 inne sony i tdk)
i z calego serca polecam plextora !!! jest nie do pobicia

Oktawian89 21.03.2005 18:59

LG , albo BENQ lub NEC :D
ale radze tobie wez LG :P ;)

kul 21.03.2005 16:55

To ja tez sie podepne pod temat.
Jaka nagrywarke dvd polecacie tak do 300zl ? Przede wszystkich do danych, czasem do gier na ps2 :)
Z gory dzieki.

silent22 21.03.2005 15:01

Witam
W przyszlym miesiacu chce kupic nagrywarke dvd, nagrywam duzo plyt, zalezy mi aby dobrze przegrywała dane i filmy, gry raczej mam poslodzone wiec z tym nie powinno byc problemu
Z góry dzieki za pomoc
Pozdrawiam

legion 21.03.2005 00:52

Cytat:

Napisany przez Michal
E, przecież Pionek 109 wykorzystuje czipy Neca. To nie lepiej już brać orginał? Ja czekam za nowym biosem dla -DL i wsparciem dla CDSpeed. Jak sobie z tym poradzą to może się zdecyduje na 3520A :)

to co ze na tym samym chipe ale inna optyka :D

GrzesH 20.03.2005 23:39

No w sumie tak, kup teraz jest 300 ale na razie nikt nie głosuje więc pewnie taniej bedziędzie można ją kupić niż 300 zł.....

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:20.