![]() |
Jestem nowy wiec darujcie jeśli narusze regulamin lub zadam pytanie niestosowne.
Chce kupić nagrywarke dvd w apollo. pl cena do 300 zł (powiedzmy), no ale nie wiem którą polecacie? |
xxxx post "do 300zl bezapelacyjnie pioneer 109"
kilka postow wczesniej jest to samo....... |
jak bys poczytal ten post od poczatku to bys sie zorientowal co nieco ...
mozesz tez poszukac :idea: |
Mam pytanie, w MediaMarkt jest teraz nagrywarka DVD Sony o oznaczeniu DV-D 26 AB DL, nie mam pojęcia co to warte bo z g00glowania nic nie wyszło (nie znajduje takiego modeli, a dokładnie tak pisze w ulotce). Cena tej nagrywarki to 249zł, i posiada taki opis:
Dwuwarstwowa, dwuformatowa, prędkość zapisu: DVD+/-R do 16x, double layer do 4x, DVD+RW do 8x, DVD-RW do 6x, CD-R do 48x, czas dostępu dla CD: 110ms, czas dostępu dla DVD: 105ms, MTBF 70 000godz., pamieć podręczna 2MB, w komplecie wymienne panele - czarny i biały. Warto na coś takiego wydać 250zł? Z góry dziekuję za pomoc. |
co wybrac do 300zl?
-NEC 3520A -Pioneer 109 -LG 4163B czy moze jeszcze cos innego? naped ma palic wszystko, cicho i niezawodnie... |
bezapelacyjnie pioneer 109
|
Cytat:
Prośba o testy super wypalonych płytek. :taktak: :) |
hmm a moze napiszecie jeszcze dlaczego pioneer a nie np NEC :) cicho pracuje ten 109?
|
Cytat:
a poza tym tak jak kiedyś juz pisałem nagrywarki można podzielić na te do testowania i te do nagrywania a Pioneer napewno należy do tych drugich |
Cytat:
Mógłbym uzyskać odpowiedź na moje pytanie? Warto wydać te 249zł :( ? :bicz: |
hmm cholera poczytalem testy NECa, Pioneera, Plextora i LG i to chyba ten ostatni najlepiej wypada patrzac na cene/mozliwosci/wyglad....
teraz to juz zupelnie nie wiem... |
Namor ma racje Pioner napewno służy do nagrywania a nie do testowania/wygldania.
|
Cytat:
Nie warto , bo to z pewnością OEM LiteOn'a....no chyba ,że chcesz nas często odwiedzać na forum odnośnie problemów i wyrażenia swojego niezadowolenia zakupem. |
Jutro przejdę się do MediaMarkt .. i zobacze czy to LiteOn .. w ulotce pisze SONY .. nie wiem dlaczego .. dzięki za zainteresowanie. Jutro kolejne spostrzeżenia :D
|
Cytat:
Bo to jest SONY:) Sony kupuje elektronikę od Litka i wpycha do swoich napędów...masz tackę z zacnym napisem SONY i to cały pożytek:) Nie znajdziesz na napędzie nic o Litku :) Proponuję szperać dalej na google i dowiedzieć się jakiego Litka to OEM. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:26. |