![]() |
madry wybor
|
no ladnie 109 rules ale ja bym sie wstrzymal i poczekal na benq 1625 ale jak komus spieszy to 109 jest dobrym wyborem :)
|
nie sadze ze benq pionkowi dorowna ale zobaczymy ;)
|
mialem kupic ta Sony ale Pioneer sprawdzony nikt nie narzeka wiec dlatego ja kupie. Mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku bo z moim szczesciem do sprzetu elektronicznego jest nie najlepiej :)
|
Cytat:
Podaj chociaż 13 przykładów :czytaj: :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Różnice pomiędzy napędami takimi jak BenQ, LG, Pioneer i ewentualnie Nec Są naprawdę niewielkie A szala "lepsiejszości" przechyla się w zależności od preferencji Raz w tę a raz w tę stronę :tak!: :mruga: |
przeciez napisalem ze "nie sadze" a jak bedzie zobaczymy:)
|
Cytat:
I co z tego sądzenia ma wynikać? A co wynikać będzie z nie sądzenia? Pytanie było konkretne a odpowiedź jakaś takaś wymijająca cy cuś ... Z twojej bowiem wypowiedzi wynika, że Pioneer jest lepszy od BenQ Ale przecież wiemy, że tak nie jest :D A jeżeli jest - to podaj w czym :czytaj: Zresztą Nawet jeżeli Pioneer jest lepszy dla ciebie To nie znaczy, że jest on lepszy w ogóle :fiu: :czar: |
a skad mam wiedziec jaki bedzie nowy benq? jasnowidzem nie jestem wiec teraz ty mi odpowiedz na pytanie "jakim cudem mam to wiedziec?"
a co ostatnich modeli benq i pionka to 109 jest lepsza chocby dlatego ze dvd + nagrane w benq u kolegi na stacjonarze LG (starej "troche") sie zacinaja a z pioneera nie - oczywiscie sa nagrywane bez zmiany na - |
Cytat:
Że 1620 jest tak samo dobry jak 109 :taktak: Wiesz Różne są arkana nagrywania Może chcesz spróbować kilka płytek ode mnie Zapewniam cię, żę nie będą haczyć :nie: Poza tym jest bardzo dużo uwarunkowań nagrywania Nie piszesz czy to były takie same płyty, czy z tych samych tłoczni Czy z tej samej paczki, czy z takimi samymi prędkościami nagrywania nagrywane Jakimi programami palone ??? A wszystko to niestety ma wpływ :taktak: A gwoli ścisłości Booktype DVD+R nie zmienia się na DVD-R A tylko na DVD-ROM Bo z tekstu nieopatrznie tak ktoś mógłby zrozumieć :czytaj: :mruga: |
wiadomo o co chodzilo :)
te same plyty verby mcc003 nagrywane 8x sztuka po sztuce (2 pod rzad na pionku potem 2 na benq - ofkors 2 rozne filmy), na tym samym kompie , nagrywane w dvddecrypter |
Cytat:
|
@demek - koledze nie da się przetłumaczyć że właściwie można postawić znaku równości między benq, a pionkiem (osobiście wybrałbym benq). :bicz:
Brak obiektywizmu się kłania lub brak wiedzy w temacie. :idea: Zawsze coś wynajdzie aby wykazać wyższość jednej na drugą ;) Bez urazy :piwo: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:35. |