![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
a jedyny test jaki można przeprowadzić to mój ulubiony: jak daleko poleci :idea: (testować na utwardzonej powierzchni) wracając do tematu OEMów LiteOna to kupować! :> będzie się wtedy działo na forum, oj będzie. :D |
Cytat:
|
To nigdy nie były dobre napędy;) CDRW były tak głośne ,że zagłuszały Ministry na dość zacnym volume. O nagrywarkach DVD firmy LiteOn strach się wypowiadać ,bo to najbardziej powielany temat na forum , a nie chcę być "trendi" 8 )
|
moim zdaniem wszystkie nagrywarki padly na pysk przez to ze staly sie popularne wiec robia ich coraz wiecej nie dbajac o detale i ich jakosc teraz prawie kazdy w domu moze miec palnik dvd za 200 zl praktycznie nie roznia sie juz od siebie tak bardzo bo wszystkie nagraja film czy data file :)
|
Cytat:
|
widzicie mi padla wkoncu 832S litka, ale chyba sie wyrobila ;) (niecałe 1300 DVD i ok 500 CD), mam nadzieje ze mi ja naprawia - przestała nagrywac 8x i troche glosna - ale i tak jak na moj gust lepsza d lg ktora z 16x nagrywa juz tylko 4x a przebieg ma malutki jakies 800dvd i 200cd. Nie wiem moze ja tym nagrywarkom jakas krzywde rbie czy co.....
jak powiedza ze dali mi nowy to wymienie go na nec'a :D, jak naprawia to spowduje jej powrot jeszcze przed koncem gwarancji :D do serwisu (bedzie mniała przebieg) :> |
e to spoko ja mam przebieg na DVD około 500-600 (licząc RW) dvd i z 50 cd (mam cdrw) :)
|
Tak sobie przypmniałem, uważasz ze LG jest lepsze od Lite-on - ja tak nie uważam, mam jedno i drugie, niby lg miało byc jaksciow lepsze od starego lg i co nico. jak bylo tak jest 0,5 roku i po nagrywarce. i powiem czemu kupilem LG - na tym forum upierano sie ze lg takie super jest :hahaha:, chyba przy nagrywaniu 1-2 dvd na tydzien :>, każdy kto ma zamiar kupic LG niech pmysli o moim przypadku i wtedy zdecyduje...... Lg jest i dobre ale przy delikatnym uzytkowaniu. Najlepsze do tej pory ktore miałem to yamaha, plextor i pioneer :> (wszystkie wymieniłem bo byly zawolne i potrzebwalem czegos swierzego, szybszego)
|
siemka to powiedzcie mi co mam zrobic bo napalilem sie na Sony DRU 800A kupic ja czy Pioneera 109 tylko z tych dwoch wybieram bo zglupiec mozna. Zalezy mi na jakosci zapisu ale rowniez na zywotnosci i sam juz nie wiem doradzcie cos konkretnie z gory dziekuje.
|
Cytat:
PIONEER DVR 109 |
liteon t to samo co sony, ja bym brał pionka, każda nie jest zła
|
Dzieki chlopaki zawine Pioneera :) pozdrawiam wszystkich, jeszcze raz dziekuje.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:26. |