![]() |
Cytat:
Nie chce mi się teraz szukać - ale takie opinie na pewno padały :taktak: Nawet chyba ktoś na chodnikowej płycie nagrywał - tylko nie przeszła weryfikacji zapisu :nieee: :czar: |
Cytat:
Czy ktos tu pisal, ze na tym syfie Blupop, Vakoss pali sie dobrze? Miales mnostwo testow innych plyt, na ktorych 4163b pali super, a uparles sie na jakies wynalazki. Chyba nie sa tansze niz eProfy za 0,99, ktore pala sie idealnie. Nikt tu nie pisal, ze bedzie dobrze palic na kazdym syfie... oczywiscie mozna zalozyc, ze trafil Ci sie wadliwy naped :| Moze uda mi sie kupic te wynalazki to zrobimy porownanie. PS. I jeszcze jedno - skoro byles zadowolony z NEC-a 3500 trzeba bylo kupic 3520 ;) |
A świstak siedzi i wypala sreberka. To są moje odczucia na temat 4163, a skusiłem
się na tę nagrywarkę min. pod wpływem kolegi i tego muzykalnego Pana w masce. Zależy mi na zdrowej dyskusji, a nie wzajemnym gnojeniu. Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
LG zaczyna gonić Liteona :mruga: :D |
plextora-plextora
|
@chris60
taaa a świstak siedzi................ :bicz: :podbite: |
Jeżeli mowa o LG 4163, potestowałem ją sobie przez kilka dni. Szydło wyszło z worka
podczas wypalania nośników typu: Blupop, Titanum, Vakoss; żaden napęd nie chciał ich odczytać do końca (łącznie z LG 4163 fw A103). Z moją dotychczasową nagrywarką takich problemów nie miałem. Mam NEC'a 3500 |
@luminat tu nie chodzi o sonde na stronie cdrinfo.pl tylko na forum....
|
Cytat:
|
Mogby ktos odpowiedziec na moje pytanie ??? ;) ... jaka nagrywarka jest najlepsza do palenia gier pod PS2 ???
|
Cytat:
|
Slyszalem ze to LG 4163B to jest oem hitachi nie wiecie czy toprawda ?
Jeszcze ceny powiedzcie ktora sie najbardzej oplaca cena/jakosc: LG 4163B - 227 zl NEC 3520A - 220 zl TOSHIBA SD-R5372B - 231 zl ASUS 1608P - 255 zl |
Toshiba SD-R5272B czyta dobrze i nagrywa tez dobrze :)
Asus DVD+/-RW DL DRW-1608P tez dobre oem pionka :) |
Doradzcie ktora z tych nagrywarek wziac ? Bedzie to moj jedyny naped w kompie wiec musi dobrze czytac i nagrywac :|
1. LG Multi GSA-4163B 2. NEC ND-3520A 3. Toshiba SD-R5272B (jest tez wersja bez "B" ale nie wiem czym sie rozni) Jezeli bedzie duzo lepsza to moge jeszcze dolozyc do: 4. Asus DVD+/-RW DL DRW-1608P Doradzcie ktora brac ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:58. |