![]() |
Cytat:
|
a co powiecie na temat nowego dziecka Sony DVD+/-RW DRU-800A bo chyba ja kupie
|
dobra narywarka :) ale to praktycznie liteon :D
|
Dzieki Legion a powiedz mi jeszcze czy nie bede mial zadnych problemow bo mam troche stary komputer a mianowicie Celeron 700,Ram 384,Riva TNT2,Seageate 40GB,plyta glowna niestety ECS P6VAA.Chodzi mi czy bedzie wszystko ok bo kumpel ma plyte ECS'a i mial nagryware Lite ona i mu bledy robila wymienil na druga i to samo dopiero zmienil na LG i teraz jest wszystko ok.
|
Witam.. Jestem bardzo "szczęśliwym" posiadaczek nagrywarki firmy Liteon (a dokładniej 1213, zmodowana, co niestety niewiele jej pomogło, a próbowałem już do niej wgrywać cokowliek co przypomina firmware:D) i muszę powiedzieć jedno.. Ludzie, jeżeli chcecie nagrać płytę i wiedzieć, że się ją potem odczyta, a nie testowac za każdym razem nagraną płytę cdspeedem i kprobe itp, to NIE KUPUJCIE;) Mianowicie chciałbym teraz zakupić coś nowego. Mam cztery typy: LG GSA-4163B, Nec 3520A oraz ew. Pioneer 109 (wiem, że jest lepszy od Neca.. podobno przynajmniej;)) i Benq 1620. Tyle, że z akcentem na te dwie pierwsze, bo z reszta kiepsko w moim mieście a nie chce prezz neta kupwać. Przeczytałem chyba wszystkie fora, testy itp.. no i wiadomo, mam mętlik w głowie. Zależy mi przedewszystkim, żeby móc nagrywać na wszystkim (DVD), żeby średniej jakości płyty chodziły bez problemowo i nie musze tego nagrywac z 16x czy 12x, zadowole się skromnym 8x a nawet 4x jak to teraz robię na moim litku. Wszyscy piszecie, że nie macie problemów ani na LG ani NECu.. ehh.. więc co wybrać? Wiem, że to bez sensowne pytanie i odpowiedzi będą różne ale jednak się pytam;) Thx z góry, pozdro :piwo:
|
@Corpus666 I tak najprawdopodobniej wybierzesz to co akurat będą mieli w sklepie, wszystkie wymineione przez Ciebie nagrywarki są godne uwagi. Moim subiektywnym zdaniem najsłabszy z tego "towarzystwa" jest NEC.
|
Cytat:
|
Help
słuchajcie jest sprawa!!chcę kupić nagryware dvd(stały problem) do 300 zeta,może troche więcej..jaka najlepsza...radzić!!każdy tu na forum pisze o każdej nagrywarce co innego...myślałem o liteon SOHW 1673S,Sony DRU-800A DL,Benq1620,LGDVD+/-RW GSA-4163B.poradzcie...z góry dzięki..
|
O 4163B pisza to samo: :spoko:
PS. Nawet jednego tematu nie chca czytac od poczatku, a przynajmiej kilka postow wczesniej :| |
Cytat:
|
Cytat:
|
dzięki demek za info o nagrywarce pioneer 109...sprawdzałem jej preferencje i fakt wali na kolana...czekam na sugestie innych
|
Cytat:
|
a ja bym kupił BenQa, coby mieć dobrą nagrywarkę i być oryginalnym ;)
(już jestem oryginalny z moim LiteOnem 812S ;) ) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:23. |