![]() |
Cytat:
|
a ja niestety odradzam Pionki !!!!!!!
Niestety ta firma wedlug mnie zeszla na psy robi tak liche nagrywarki ze szkoda pisac !! mam juz druga i jest to samo po pewnym czasie nie widzi plyt , nie chce nagrywac i kasowac dvdrw , co gorsza nie jest w stanie nagrac plytki mniej niz x6 speed !!!!!!!!! jesli mu wkladam x4 to moge zapomniec aby wogole ja ruszyl !!!!! pali all ale powyzej x6 !!!!!!! niestety mialem 2 sztuki pionka starego teac i obecnie uzywam Nec z ktorego jestem zadowolony i przymierzam sie jeszcze do kupna Plextora !!! moze to wina ze pale duze ilosci plytek ale jesli moja nagrywarka nie wytrzymuje 2 lat gwarancji to chyba cos nie tak ?? pzdr............ |
Plextor za drogi....poza tym w testach nie wypada tak rewelacyjnie...i do tego jako czytnik ma podobno czasem problemy...biorę Pioneera DVR-109 - za taką kasę nic lepszego nie kupię... DZIĘKI ZA PORADY!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie Kupuj: 1. Samsunga 2.Toshiby 3. Liteona 4. dziwnych wynalazków Pioneer był bardzo dobrym pomysłem, chociaż powiem sobie BenQ :D |
Czy mógłby mi ktoś poradzić jaka nagrywarka DVD (choć może lepsza będzie CD...nie wiem licze na Was ) będzie nadawała sie najlepiej do wypalania płyt audio (z formatu SHN i FLAC) ?? - szukam najlepszej jakości - będe używał nośników Verbatim Pastel od TY.
Myślałem o Pioneerze DVR-109 - lecz w tej chwili jestem totalnie ogłupiony po przeczytaniu wielu opinii i recenzji. Powtarzam interesuje mnie głównie nagrywanie AUDIO, sporadycznie DVD - nie bede bawil sie overburning, DVD-DL..etc. Stawiam na jakość i trwałość. Z góry bardzo dziękuje za porady!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Warto kupic Benqa 1640 bez gwarancji w nizszej cenie np 120 PLN ?
|
Cytat:
Na potwierdzenie: wystarczy przeczytać temat dyskusji http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=54899 |
Cytat:
Myślisz: BenQ, mówisz: Sławek ... ^_^ :D |
:fiu:
|
Cytat:
|
Cytat:
gdzie |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:18. |