![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a NEC i BENQ nagrywają format DVD-ROM (booktype)? wiesz, tak żebyć mógł nagrać film dvd w tym formacie i stacjonarne dvd czytało płytke jak tłoczoną...LG wiem ze to obsługuje bo mam LG.
|
Cytat:
|
hejka. nowy tu jestem i wpadlem by zasiegnac informacji ktora nagrywarke kupic. Po przeczytaniu kilkunastu ostatnich stron wychodzi na to, ze NEC lub Benq to bylby sluszny wybor. Nie, nie bede pytal co lepsze :P spoko. Skoro nagrywaja prawie tak samo. Jezeli oba palniki prezentuja podobna jakosc to ktora z nich ma lepszy serwis? nie chce mi sie czekac miesiac na naprawe(tak, wiem, LG wymienia od reki). a to zawsze jakis sposob zeby wybrac jedna z nich :)
W ostatecznosci bede rzucal moneta ;). |
a fakt....pomyliłem z plextorem :D
|
Cytat:
|
tylko ze pioneer kosztuje 2 razy wiecej niz LG...
|
zgadzam sie z poprzednikiem ;]
|
Cytat:
Liczy się jakość, a ta jest na obecnie dostępnych nośnikach do uzyskania lepsza przy prędkościach x4 i x8 niż przy x1 czy x2 Przecież nie można ciągle oświetlać sobie domu lampą naftową lub świeczką, czyż nie? :> :D |
Coś czytałem ze niektore nagrywarki nie nagrywaja z mniejsza prędkościa niz np 4x! Na PS2 wsumie czym mniejsza tym lepsza więc czy np. taki LG,Benq czy Pioneer nagrywa z prędkościa 1x lub 2x??Nigdzie w testach tego nie ma
|
To ja tym razem polecę Pioneera ||
Wiadomo - marka Poza tym dużo pozytywnych opinii Brak możliwośći testowania - to plus - bo i po co zawracać sobie tym głowę :mruga: No i o ile pamiętam - zawsze radził sobie z PSX :mruga: |
Ja polecam Ci Benq-a 1640, jest tani i bardzo ładnie wypala
pozdr |
Lg!! :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:18. |