![]() |
jak upada ???
zrobmy czatowisko o userach ktorzy zadaja pytania z zupelnie innej beczki ;p |
Cytat:
|
nie pomoglo dalej tematy co kupic :(
|
temat ciagle aktualny !!
bo i nagrywarki ,wyrastaja nowe jak grzyby po deszczu !! a roznice miedzy nimi sa tak male , ze nie ma sesu nikogo przekonywac do tej czy innej bardziej ciekawy jest temat soft. i media !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wniosek: Kolega @Vizzard opisze kolejno wszystkie napędy w/g wymienionych kategorii. I dla wszystkich będzie jasne co kupić ? :spoko: :) |
Cytat:
ale to troche przegiecie bo moze jeszcze trzebaby kupic za nich naped i nagrywac plytki :> |
Cytat:
:) |
Cytat:
|
@kl-damian
to mogles napisac co cie interesuja a tu bys dostal odpowiec :D i o to biega na forum zadaje sie pytania a nie gotowe odpowiedzi ale jak tematy sie powtarzaja po stokroc wiec jest to denerwujace :D |
Mam nadzieję że zapytowuje się w dobrym poście :mruga: A więc zastanawiam się nad kupnem nagrywary DVD, no i pytanie jest oczywiste. Chciałem wydać do 300zł ale jak bedzie mniej to też dobrze. Nie chcę jakiejś wypasionej na maxa z bajerami których nigdy nie wykorzystam tylko taką którą wypale dane i filmy bez problemowo. Jest dużo postów o konkretnych modelach ale problem tkwi w tym że nie mam pojęcia o tych sprawach.
|
A mówiliscie, że nikt i tak nie będzie szukał i bedzie zakładał nowy temat. A tu prosze ;)
@Isil Od kilku tygodni jestem posiadaczem Pionka 107D. Odtwarzacz mi czyta filmy, konsola gry, dane też mi nie zginęły :] ... Tagże narazie jestem zadowolony. I do tego cena 260zł (OEM rzeczjasna). Porobię parę testów i dodam na forum... |
Ja z kolei od kilku tygodni mam NEC 3500AG i chwalę swój wybór.Pali,odtwarza,czyta co nagrał.
Czyta nawet nagrane na innych nagrywarkach.Czego więcej potrzeba? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:58. |