![]() |
Witam, od paru miesięcy nosze się z zamiarem kupna nagrywarki, myślałem o LiteOnie jakimś, w sumie miałem na oku model SOHW 1655/53, ale..no własnie..
Nagrywarki DVD zamierzam używać raczej do odtwarzania filmów na DVD i czasem do zrzucenia jakiegoś zbioru danych na DVD-R (czy tam DVD+R, nie znam się :P), ale jak zobaczyłem test SOHWa 1633s tutaj, to przeraził mnie tak słaby odczyt tłoczonych płyt DVD!!! Pomozcie i doradzcie :( Nie mam pojecia co teraz wybrac, a chcialbym jutro wybrac sie do sklepu i a nuz mi sie uda kupic...kwota, ok 300 zł, przeznaczenie tak jak wyzej, no i obowiazkowo odtwarzanie 16x i nagrywanie DVD+/-R 16x |
Cytat:
Koniec roku Inwentaryzacje Pustki w magazynach Pustki w hurtowniach Pustki w sklepach Jak chcesz koniecznie coś kupić To kupisz to co jeszcze zostało A nie to co chcesz :nie: :czar: |
Viz - powiedzmy, ze jest koniec stycznia 2005. ~~ Co mam wybrac? Czy ten wynik w odtwarzaniu DVD w tym tescie to tylko liczby, a tak naprawde film bedzie lecial okay etc?
|
Cytat:
Gdyby nie te prędkości palenia (x16) To z czystym sercem poleciłbym ci Litka 832 :taktak: Mam, używam i jest spoko Do tych zastosowań co podałeś - nadaje się idealnie :D Ale jeżeli jeszcze ma być odczyt i zapis x16 :idea: Do 300zł :idea: Weź sobie 1633 :mruga: Jeden z najlepiej czytających napędów A jak coś z nim będzie nie tak - to wymienisz na drugi :taktak: |
i pozniej kolejny :D
P.S. to zart :mruga: litek to dobryu sprzecior |
Cytat:
|
Cytat:
I tym sposobem ciągle masz nowy ... :D :mruga: |
Cytat:
i wesolych swiat VIZZARD i samych dobrze wypalonych plytek |
Cytat:
And 4 U 2 :taktak: :przybij5: |
W 4 sklepach był SOHW 1655, a w jednym nawet SOHW 1633.
Najważniejsze, że ten pierwszy działa bez zarzutów dla filmów DVD. A co do wypalania..to już inna histo(e)ria ;) [tzn: nie próbowałem yet] Wesołych wszystkim! |
Cytat:
|
1653, racja.
Za późno. Nic nie mów(cie):P |
Cytat:
|
@legion
"Nec 3500 275zl nagrywa nawet na tanich nosnikach dobrze obojetnie czy plusy czy minusy problem z odczytem wiec zalecane jest dokupienie dvd-romu(nie koniecznie) problem z zabezpieczeniem sd oraz problem z cd-r" czy mógłbyś przybliżyć mi o co chodzi z problemem z cd-r oraz z zabezpieczeniem sd ?? |
plextor 716 tez nagrywa ladnie na tanich plytach nie wazne czy to + czy - :)
i czyta bez zajakniecia wszystko wiec :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:11. |