![]() |
Cytat:
I co z tego sądzenia ma wynikać? A co wynikać będzie z nie sądzenia? Pytanie było konkretne a odpowiedź jakaś takaś wymijająca cy cuś ... Z twojej bowiem wypowiedzi wynika, że Pioneer jest lepszy od BenQ Ale przecież wiemy, że tak nie jest :D A jeżeli jest - to podaj w czym :czytaj: Zresztą Nawet jeżeli Pioneer jest lepszy dla ciebie To nie znaczy, że jest on lepszy w ogóle :fiu: :czar: |
przeciez napisalem ze "nie sadze" a jak bedzie zobaczymy:)
|
Cytat:
Różnice pomiędzy napędami takimi jak BenQ, LG, Pioneer i ewentualnie Nec Są naprawdę niewielkie A szala "lepsiejszości" przechyla się w zależności od preferencji Raz w tę a raz w tę stronę :tak!: :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Podaj chociaż 13 przykładów :czytaj: :D |
mialem kupic ta Sony ale Pioneer sprawdzony nikt nie narzeka wiec dlatego ja kupie. Mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku bo z moim szczesciem do sprzetu elektronicznego jest nie najlepiej :)
|
nie sadze ze benq pionkowi dorowna ale zobaczymy ;)
|
no ladnie 109 rules ale ja bym sie wstrzymal i poczekal na benq 1625 ale jak komus spieszy to 109 jest dobrym wyborem :)
|
madry wybor
|
Dzieki chlopaki zawine Pioneera :) pozdrawiam wszystkich, jeszcze raz dziekuje.
|
liteon t to samo co sony, ja bym brał pionka, każda nie jest zła
|
Cytat:
PIONEER DVR 109 |
siemka to powiedzcie mi co mam zrobic bo napalilem sie na Sony DRU 800A kupic ja czy Pioneera 109 tylko z tych dwoch wybieram bo zglupiec mozna. Zalezy mi na jakosci zapisu ale rowniez na zywotnosci i sam juz nie wiem doradzcie cos konkretnie z gory dziekuje.
|
Tak sobie przypmniałem, uważasz ze LG jest lepsze od Lite-on - ja tak nie uważam, mam jedno i drugie, niby lg miało byc jaksciow lepsze od starego lg i co nico. jak bylo tak jest 0,5 roku i po nagrywarce. i powiem czemu kupilem LG - na tym forum upierano sie ze lg takie super jest :hahaha:, chyba przy nagrywaniu 1-2 dvd na tydzien :>, każdy kto ma zamiar kupic LG niech pmysli o moim przypadku i wtedy zdecyduje...... Lg jest i dobre ale przy delikatnym uzytkowaniu. Najlepsze do tej pory ktore miałem to yamaha, plextor i pioneer :> (wszystkie wymieniłem bo byly zawolne i potrzebwalem czegos swierzego, szybszego)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:49. |