![]() |
e to spoko ja mam przebieg na DVD około 500-600 (licząc RW) dvd i z 50 cd (mam cdrw) :)
|
widzicie mi padla wkoncu 832S litka, ale chyba sie wyrobila ;) (niecałe 1300 DVD i ok 500 CD), mam nadzieje ze mi ja naprawia - przestała nagrywac 8x i troche glosna - ale i tak jak na moj gust lepsza d lg ktora z 16x nagrywa juz tylko 4x a przebieg ma malutki jakies 800dvd i 200cd. Nie wiem moze ja tym nagrywarkom jakas krzywde rbie czy co.....
jak powiedza ze dali mi nowy to wymienie go na nec'a :D, jak naprawia to spowduje jej powrot jeszcze przed koncem gwarancji :D do serwisu (bedzie mniała przebieg) :> |
Cytat:
|
moim zdaniem wszystkie nagrywarki padly na pysk przez to ze staly sie popularne wiec robia ich coraz wiecej nie dbajac o detale i ich jakosc teraz prawie kazdy w domu moze miec palnik dvd za 200 zl praktycznie nie roznia sie juz od siebie tak bardzo bo wszystkie nagraja film czy data file :)
|
To nigdy nie były dobre napędy;) CDRW były tak głośne ,że zagłuszały Ministry na dość zacnym volume. O nagrywarkach DVD firmy LiteOn strach się wypowiadać ,bo to najbardziej powielany temat na forum , a nie chcę być "trendi" 8 )
|
Cytat:
|
Cytat:
a jedyny test jaki można przeprowadzić to mój ulubiony: jak daleko poleci :idea: (testować na utwardzonej powierzchni) wracając do tematu OEMów LiteOna to kupować! :> będzie się wtedy działo na forum, oj będzie. :D |
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Bo to jest SONY:) Sony kupuje elektronikę od Litka i wpycha do swoich napędów...masz tackę z zacnym napisem SONY i to cały pożytek:) Nie znajdziesz na napędzie nic o Litku :) Proponuję szperać dalej na google i dowiedzieć się jakiego Litka to OEM. |
Jutro przejdę się do MediaMarkt .. i zobacze czy to LiteOn .. w ulotce pisze SONY .. nie wiem dlaczego .. dzięki za zainteresowanie. Jutro kolejne spostrzeżenia :D
|
Cytat:
Nie warto , bo to z pewnością OEM LiteOn'a....no chyba ,że chcesz nas często odwiedzać na forum odnośnie problemów i wyrażenia swojego niezadowolenia zakupem. |
Namor ma racje Pioner napewno służy do nagrywania a nie do testowania/wygldania.
|
hmm cholera poczytalem testy NECa, Pioneera, Plextora i LG i to chyba ten ostatni najlepiej wypada patrzac na cene/mozliwosci/wyglad....
teraz to juz zupelnie nie wiem... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:00. |