![]() |
No to biore Pioneera
dzieki pozdro |
Cytat:
eL Guano zamowione. Mam nadzieje, ze LG sie poprawilo jest chodzi o trwalosc napedow. |
juz niedlugo sie przekonasz :) czy jest trwale :D
|
Cytat:
:czar: |
Witam!
Od razu przyznaje się ze za bardzo nie mam czasu przeczytać wszystkich postów w tym temacie. Zainteresowany jestem kupnem nagrywarki DVD.Jednak w tej kwestii za bardzo się nie orientuję.Chodzi mi o nagrywarkę,która byłaby najlepsza do kopiowania płyt zabezpieczonych.Mimochodem czytam ze najlepsze chyba są Liteon i Toshiba jeżeli chodzi o zabezpieczenia. Bardzo prosze o pomoc w wyborze!! Dzięki |
Cytat:
Toshiba=SZAJSUNG=SHIT.....wiem bo kilku moich kolegow ma dvdrw samsunga.....tragedia . z tego co czytalem to litki tez sie kaszania i to dosyc czesto.. radze tobie zastanowic sie na LG 4163B , NEC lub BENQ pozdrawiam |
nom to ja mam takie pytanko czy nie orientuje sie ktos kiedy moze sie w polsce pojawic nec 3540 bo słyszalem ze juz chyba na swiecie jest i na stronie producenta tez go widac :D
|
Ja proponuje kupić NEC ND2500A, ale takich nagrywarek się już nie robi... Eh.... :serdusz:
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Ilość załączników: 2
@karolkiewicz
nec nie radzi sobie lepiej z zabezpieczeniami od LG....co więcej to właśnie LG wypada lepiej w tej dziedzinie..... |
Co do robienia legalnych kopii zapasowych to wydaje mi się, że w sumie nie ma co na to patrzeć z prostej przyczyny - z przekopiowaniem najnowszych wersji zabezpieczeń to praktycznie żaden napęd sobie nie radzi. Przy kopiowaniu tych troszkę starszych to chyba najlepiej radzą sobie litki i lg.
|
Chciałbym się dowiedzieć jaką nagrywarkę warto kupić Plextor PX-716A, NEC ND-3520A lub Pioneer DVR-109 (zależy mi na jakości nagrania oraz korekcji błędu)
|
@Satyr
LG 4163b i BenQ 1620...czyli te których nie ma na twojej liście....;) a z tych które wymieniłeś to plex 716...z tym że jest około 100% droższy od reszty |
ja polecam pioneera 109
|
Walić pieniądze, ważne zeby był dobry, wole kupić droższą niż tanią i wymieniać co pół roku.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:10. |